Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Citronova stava sa pouziva v nudzovom stave. Prioritne sa ma pouzit 50% kyselina citronova.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je třeba vyzkoušet obojí a pak se rozhodnout, co je lepší. Máme přeci rádi lepší věci, nebo ne?dado píše:Citronova stava sa pouziva v nudzovom stave. Prioritne sa ma pouzit 50% kyselina citronova.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
dado tak to sa mi nezdá Tvoje tvrdenie. Citronova šťava je omnoho čistejšia ako kyselina citronova. Ja používam HCL ako radí Palo. Všetkých srdečne pozdravujem a prajem veľa zdravíčka.dado píše:Citronova stava sa pouziva v nudzovom stave. Prioritne sa ma pouzit 50% kyselina citronova.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Zda - nezda. Mam najnovsiu knihu o MMS a tam je to napisane jasne. Pouzivat sa mozu vsetky kyseliny okrem fluorovodikovej atd. Vsetky liecebne procesy, ktore priamo J.H. robil alebo bol pri nich, su vsak robene s kyselinou citronovou a citronovou stavou. Uprednostnuje kyselinu citronovu. Tzn. ze kludne skusaj aj s citronovou stavou, ale on vysledky lepsie s kyselinou citronovou 50 %. Vsak kup si knihu a nastuduj.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Co tím myslíš?Palo píše:zkušenosti uživatelů, kteří nejsou zatíženi zamlčováním a mlžením informací, které by mohly vést k oslabení prodejnosti MMS
Nebo další pokus jak pomluvit J. Humbla?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to někoho pomluvit. Jde o to si vyjasnit, jak to opravdu je a osobně dávám přednost zkušenostem lidí, které osobně znám (anebo i neznám a pak ty tyto informace snažím ověřit).sisa píše:Co tím myslíš? Nebo další pokus jak pomluvit J. Humbla?
Předpokládám, že je můj postup logický.
Připadá mi, že přemýšlíš jako doktor - TOHLE je na TOHLE, bere se to TAKHLE a vůbec nepřemýšlíš nad tím, jestli to vůbec bude fungovat, natož nějaká statistika.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 50 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Tak ano trochu jsem byl v takové agonii z informací které mě rozhodili, máte pravdu vtom že výchova dětí a kdyby každý... ALE ! Vtom je problém že než se každý naučí jak žít tak to už tu dávno život nebude ! To co myslíte vy chápu znám ale jeto na dlouuho. A vím že moc času na radikální změnu není, a já zkrátka se nesmířím nikdy stím že to skončí takto... to prostě ne ...ikdybych se měl obětovat při snaze pro změnu. A jen nesouhlasím s názorem že peníze bymě skazily.. to už se stalo ... skažený jsem byl odjakživa od dětství jsem byl nehoráznej hajzl ! ! A pradoxně mi přebytek peněz co jsem už zažil velice tvrdým způsobem naznačil že tudy cesta nevede že tudy ne ! A tehdy jsem se zedne na den změnil... začal konat opak , dobro , a dobré skutky.. A trvalo to sice chvíli ale najednou mi došlo že tudy je ta cesta ! Takže já vím co jsou peníze, vím jak může být jejich dostatek zničující... Strávil jsem 3měsíce dalo byse říct vkuse v herně.. Nikdy sem nic neměl, pak jsem měl najednou všechno a ovšechno přišel, a poznal dost, zažil to jedno znejhoršího co můžete ale i nepopsatelně krásné skutečnosti.. A co že mě žere ??? TO ŽE VŠICHNI V OKOLÍ BUĎ JE VIDÍM JAK SE JIM HROUTÍ ŽIVOTY ( KAMARÁDÍ ZE ŠKOLY ! ) NEBO JE VIDÍM JAK JSOU KEVŠEMU LHOSTEJNÍ AROGANTNÍ A KEVŠEMU SE JIM EŠTĚ DAŘÍ NĚJAKÉ CIZÍ PROBLÉMY ... TĚM SE JEŠTĚ SMĚJOU... ve skutečnosti každý kdo ví otom utrpení vesvětě a nic nedělá tak zato nese vinu. A celkově jemi zesebe zle že jen sedím a píšu nebo mluvím... a nic nedělám proto abych pomohl ! A ono divat se na zname jak končí, nebo jak jsou zkažení dotoho vnímat jak děcka umíraj hlady... a zase nevolnost od žaludku.. No stručně tvrdím toto kdyby každý měl vsobě tocojá tak byto netrvalo ani 1 hodinu a všechno zlo by bylo eliminováno.. A celkově proč zde tak drasticky píšu je to že toto coje skutečností je prostě pravda a stále většina věří lži nemyslíte že je načase jim dokázat pravdu ? Mno doufám žeto nebude pochopeno špatně nic špatného vtom nebylo myšleno.[/offtopicSlavek Krepelka píše:Blbost. To si myslíš, protože bys nejraděj spasil celý svět, nebo pokud možno alespoň velkou část. ..... Než se k nim dopracuješ, budeš zkorumpovanej jako každej druhej a neuděláš s nima nic dobrýho.haluzakfest píše:... Došel jsem ktomu že abych se mohl pokusit něco změnit potřebuji strašně moc peněz !! .....
Ahoj, Slávek.
P.S. Taky mi není jasný, proč máš drastickou potřebu tady vyřvávat velkým tiskacím. Co tě tak žere a co si myslíš, že tím docílíš?
-
- Nový člen
brala som mms druhy den 3 krat po 5 kvapiek protivila sa mi chut tak som to nesilila najhorsie je ze sa mi neda iist wobec na welku treti den som zo seba wecer vytlacila kamen.snazila som sa to rozhybat klystirom ale ten do mna ani za swet nechce........ma niekto taku skusenost neblahu?
-
- Starší člen
miranda323, ja síce frčím na MMS (CDS) ale zdalo sa mi že z počiatku tak 10 dní som mal omnoho menej stolice. Zaujimavé je na tom, že teraz čo už končím 3 týždeň stolica sa vrátila do pôvodneho množtva, ale začína byť ako má, tmavohnedá až do čierna, nemazľavá a omnoho menej zapácha a nelepí sa na hajzlík. Do 14-15 dňa som ani raz nevracal a ani raz ma neprehnalo, no prišiel asi ten 15 - ty deň a riadne ma prehnalo 2 dni. Nie veľakrát, ale asi 3-4 za deň, hlavne k večeru. Prajem veľa zdravia.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Nový člen
milan.sk........diky nenasla som nikde ze by bol niekto doslowa zapeceny.......tak som sa trochu prelakla.....wacsina pisala oprehankach....trpim kandidou dlhodobo v oblasti zenskych organov...jednu cystu mi vyybrali pred rokom a teraz mam dalsiu..............celkom to nechapem...........kde sa to vo mne stale berie.....aj ja zhresim co sa tyka jedla..........som iba clowek...ale zijem na 80 percent ako witarian....niekedy som z toho na nerwy..........co robim stale zle....
miranda323 píše:jednu cystu mi vyybrali pred rokom a teraz mam dalsiu..............celkom to nechapem...........kde sa to vo mne stale berie.....aj ja zhresim co sa tyka jedla..........som iba clowek...ale zijem na 80 percent ako witarian....niekedy som z toho na nerwy..........co robim stale zle....
zde je mozne podporit zniceni cysty - namacet tampon do ricinoveho oleje - doporucil to
pan "Andreas Kalcker", (spolupracuje s pane Jimem Humblem), je take vynalezce CDS = zde nize take link, opravdu to pomuze a delat to i nekolik dnu za sebou az cysta odejde, nebot tato zustane i pres operaci uvnitr, myslim nejaky ten zarodek a naroste znovu. Sama jsem si to vyzkousela a funguje to.
http://www.jim-humble-mms.de/news/jim_h ... deckungen/
je to ale v nemecke reci. Mozna, ze uz je tato moznost nekde popsana i v ceske reci a nebo to hodit do prekladace od google. Sice to nebude perfektne prelozene, ale smysl to bude mit. Zde to prave poradil jedne zene, a te to pomohlo. Je zde cela zprava od ni popsana.
Jinak cysty se delaji proto, ze mas v tele viry ci jine parazity. Je nutna likvidace celkova i brat prave bud CDS a nebo MMS.
Take co je nutne pokud mas pritele a mas i nadale kontakt pak se ti to bude stale vracet. Nutne je aby oba dva partneri neco proti tomu delali.
-
- Starší člen
No mne sa zdá ak som raz prechádzal toto fórum celé, že sa tu už niekomu stalo, že bol z MMS zapečený, ale niesom si na 100% istý. Ľutujem ja radiť nemôžem, niesom ešte skúsený.miranda323 píše:milan.sk........diky nenasla som nikde ze by bol niekto doslowa zapeceny.......tak som sa trochu prelakla.....wacsina pisala oprehankach....trpim kandidou dlhodobo v oblasti zenskych organov...jednu cystu mi vyybrali pred rokom a teraz mam dalsiu..............celkom to nechapem...........kde sa to vo mne stale berie.....aj ja zhresim co sa tyka jedla..........som iba clowek...ale zijem na 80 percent ako witarian....niekedy som z toho na nerwy..........co robim stale zle....
miranda323 píše:brala som mms druhy den 3 krat po 5 kvapiek protivila sa mi chut tak som to nesilila najhorsie je ze sa mi neda iist wobec na welku treti den som zo seba wecer vytlacila kamen.snazila som sa to rozhybat klystirom ale ten do mna ani za swet nechce........ma niekto taku skusenost neblahu?
A preco az 5 kvapiek ? Akym protokolom sa riadis ? Ak aktivovane MMS doriedis 0,5 dcl vody + 0,5 dcl jablkoveho dzusu tak to tam vobec necitis.
-
- Starší člen
miranda323 pri jablkovom džúse je potrebné upozorniť, že nesmie obsahovať kyselinu L-askorbovú. Lepšie šťava s jablk doma vylisovaná ako kúpený džús. Hodinku až dve po požití MMS nesmiete prijať vitamín C, čiže kyselinu L-askorbovú lebo potom MMS nemá účinok. Prajem pekný deň.