Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
kvasek23
Nový člen

Re: MMS Miracle mineral solution vs. metalický stent...?

Příspěvek od kvasek23 »

Dobrý den, děkuji za Váš poznatek, mám obavy ze stentu, protože nevim, jestli třeba latky, které jsou obsaženy v MMS nemohou dědovi nějak ublížit, když se dostanou do kontaktu s metalickym stentem...?¨
Děkuji za Vaši podporu.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od sisa »

Kvasek23, dnes vyšla Nová Regena, je tam případ paní z Prahy s rakovinou slinivky v pokročilém stadiu a již s MTS. Prognóza byla max dva měsíce. Našli jí to v roce 2010. V Krči na onkologii ji řekli, že chemo je u této diagnózy neúčinná a že jenom zničí imunitní systém (osvícená doktorka), její dcera ji nasadila MMS, paní se zlepšuje každým dnem, přibrala již asi 8 kilo a pokračují spolu s dcerou dál. Bere 28 kapek MMS1 a 4 kapsle MMS2 denně.
Ohledně tvých obav z možné reakce MMS s kovem u stentu, doufám, že se ozve nějaký chemik, je jich tu hodně. Já osobně jsem se se zmínkou o něčem takovém nesetkala ani nikde nedočetla a ani jsem nic takového neslyšela ve spojitosti s MMS.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS Miracle mineral solution vs. metalický stent...?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

kvasek23 píše: Dobrý den, děkuji za Váš poznatek, mám obavy ze stentu, protože nevim, jestli třeba latky, které jsou obsaženy v MMS nemohou dědovi nějak ublížit, když se dostanou do kontaktu s metalickym stentem...?¨
Děkuji za Vaši podporu.
Poslyš, co je větší zlo? "Zrezavělej" stent, nebo smrt? Když se řítíš s autem do zdi, je nesmysl se zabývat úvahama o tom, jestli bržděním nevytlučeš baterku. Čert ji vzal.

Teď k tý chemii. Zjisti si, z jakýho kovu vůbec ten stent je. Pak Ti může někdo něco k tomu skutečně říct. Všeobecně jde o něco nerezavějícího a nebude to asi titánium, protože to by mohlo zarůst, ale nevím. Při koncentraci, jakou chemie MMS v těle může mít, bude ta chemie zanedbatelná. Není v ní nic, co by už v těle nebylo stejně, jenom je toho trošinku víc.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
haluzakfest
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 50 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od haluzakfest »

jo a začínám pomalu ve svém okolí dělat celkem vítr stímto přípravkem.. můžete mi také vysvětlit jak je možné že otom ještě drtivá většina lidí neví ?? Přemýšlím o natištění letáků a rozlepeni v okoli u lekaren, pred vstupy do nemocnic a na všechny rušná místa. MYslím že byto zas až tolik nestálo aby jsme nemohli uskutečnit takovou masovou peopagandu.. A nenamítejte že jeto proti zákonné víte že toto mě absolutně nezajímá.. mou občanskou povinností je pomoci... a nikdo mi nebude bránit v tom někomu pomoci a to bez debat.. toto prostě neee.. ať to zkusí udělat .. myslím že i lidé bysemě zastali a nevěřím tomu že jak bych všude okolo začal řvát POLICIE MI BRÁNÍ VÁM POMOCI, BRÁNÍ MI VÁS ZBAVIT NEMOCI, VIDÍTE TO !!?? ZADARMO SE VÁM SNAŽÍM POMOCI A VY BUDETE PŘIHLÍŽET ? A celkově stačilo by říct : Komu jsem co dal ?? a určitě nemocný člověk neřekne mě chtěl léčit zavřete ho.. né tady prostě policie nemá co dělat nikoho neokrádám, nikoho se nesnažím zabít, tak ať táhnou tam kde jich je třeba a žádné zákony nechcu slyšet... ikdyž mám spíš obavy z zcela bezohledný postup protože jsem si už vtéto republice dokázal že práva a zákona se zde bez peněz nedovoláte, ale aspoň že vždy de sněma celkem dobře vydupat :) takže co pudem dotoho ? chtělo byto šikovného designera a promyšlené přesvědčující hesla.. MYslím že by se začli ty svině bát tam nahoře :D

freem1
Nový člen

Trvanlivosť MMS1 (Chloritan sodný)

Příspěvek od freem1 »

Dobrý deň.
Prosím Vás aká je trvanlivosť MMS1 (Chloritan sodný)? Môžem ho používať bez problémov, aj keď má viac ako 2 roky?
Ďakujem Vám za odpoveď.

:idea: Nezakládej nové vlákno kvůli jednomu dotazu! poo.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Ano. Jarda Zajíček psal na svých stránkách, že při dobrém skladování vydrží i 30 let. :-)

freem1
Nový člen

Příspěvek od freem1 »

Prosím Vás a aká to je ta stránka? A čo je to "dobre skladovanie"? Ďakujem

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Podívej se do vlákna "Fórum>Alternativní medicína>MMS - Miracle Mineral Solution>MMS - Základní informace a příprava roztoku", kde najdeš všechny potřebné informace. Zvykni si používat [Hledání], protože většina lidí tu nemá čas odpovídat stále znova na dávno zodpovězené otázky. Pročti si všechna další vlákna, která mají v názvu "MMS".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Freem 1, stránky Jardy Zajíčka jsou tady: http://zdravi-az.cz/. Správné skladování znamená např: flaška od Kyselky naplněná tak, aby odzhora bylo volno aspoň 10 cm, ve tmě, suchu a chladu.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Kde sehnat MMS1

Hádám, že sem lidi lezou aby si zjistili co a jak, tož to dám sem. Pro někoho jsem jukal po prodejci MMS1, tedy NaClO2 a našel jsem zatím nejlacinější zdroj na netu, o kterém vím. Tady je:
http://www.globallight.net/Naclo2_107.html
7lbs, což je malinko přes tři kila suchého za 112 dolarů. Spíš tak koupit a rozprodat, nebo :D i připorozdat. Taky maj balení cca 600g za 27 dolarů. Samozřejmě to je plus poštovné.
Ahoj, Slávek.

P.S. Šlaka, posílaj jenom po kontinentálních US. Nicméně to tu nechám, možná to někoho nainspiruje se podívat po lacinějších zdrojích.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

MMS a oligarchie

Zjišťuju, že v Kanadě a asi i US je čím dál tím těžší si obstarat chloritan. Už na to kluci tvrdě skočili. Nakonec jsem někoho po ndost dlouhým hledání schrastil a koupil jsem 5kg/80% suchého. Hádám že ještě pár měsíců a už to člověk neschrastí než od průmyslových dodavatelů přes firmu. Jen abyste měli tuchu, co se asi dostane i k Vám.

S laskavým pozdravem, Slávek.

jiricc
Nový člen

MMS-problémy po roce - ledviny

Příspěvek od jiricc »

Zdravím všechny.

Chtel bych se podělit se svou zkušeností s MMS.

Je mi 30 let a jmenuji se Jiří.

Nemám , nebo neměl jsem nikdy problémy s ledvinami nebo s jakýmikoliv jinými orgány.

Asi před rokem jsem objevil MMS a začal jsem ho celkem často používat na různé virozy nebo bakteriální infekce no proste na vsechno mozne a hodně dobře to fungovalo a pomáhalo to "pročistit" a nakopnout organismus.

Konečně jsem se cítíl zdravě .

Používal jsem ho cca. 1x až 2x týdně +- a vždycky jsem si udělal 8 malých dávek na den.
Ze začátku jsem si udělal i tu třítydenní očistnou kůru podle knihy Humbla.

Všechno šlo dobře a MMS se stalo součásti mého života až do minulého týdne, kdy mně začaly bolet ledviny a už cca. 5 dnů bolí.

Ze začátku jsem si myslel, že mě bolí záda, ale nic jsme nezvedal, takže si myslím, že to může být zapříčiněno MMS.

Ono když jsem používal MMS tak jsem občas po jednom dni užívání ledviny cítil a tak jsem MMS vysadil a další den bylo zpravidla vše v pořádku.

Organismus byl pročištěný a já se cítil zase na chvíli dobře takže jsem to dále neřešil.

Teď už je ta bolest ledvin/zad moc dlouho a tak jsem znervozněl a myslím, že něco není v pořádku a že to má na svědomi MMS.

Píšu tento příspěvek, protože by mě zajímalo, co si o tom myslíte a hlavně, jestli někdo nemá podobnou zkušenost s užíváním MMS ..?

Netrápi někoho bolesti ledvin po MMS? Nebo nedej bože nepoškodilo to někomu ledviny?

Děkuji za reakce a těším se na ně.

Jiří.
:idea: Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno - příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Ledviny nám stvořitel naprogramoval na 1200let.Bohužel někteří je zničí klidně za pár 10let.Ledviny jsou jedna velká čistička,která se také bohužel nevhodným stravováním,pitím,drogy atd.poničí.To trvá několik let.Když je začneme léčit tak to trvá také několik let.I když se zdá,že se znovu ozvou.Je důležité pozorovat jestli se tyto příznaky objevují ve vlnách a jsou vždy slabší.Potom je vše v pořádku.Vše potřebuje čas.Strom také nevyroste za den :D .
Nejlepší očista je napustit vanu horkou vodou(aby byly ponořeny ledviny)50kapek MMS a sníst ve vaně melouna(stačí půlka).
A vyrochnit se alespoň půl hodiny.

:D :D :D

jiricc
Nový člen

Příspěvek od jiricc »

NO uvidím, je možné, že je to od zad -kříže ale kdo ví..

Na začátku příštího týdne si zajdu do nemocnice na vyšetření ledvin a jater a uvidím co mi řeknou.

Zajímalo by mně, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.