černá magie

Moderátor: JVK

JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Tuto paní jsem potkal „náhodou“ před velikonoci 2012 v Plzni.24.3.2012. Na úrovni matric jsem sprostředkovával v uplynulích letech energie lásky, probuzení.

Tato žena se začala probouzet jako několik ostatních kteří mněli cosi podslatného naplnit. (Ovšem zachovali se svévolně- nebylo dosud popsáno.)

Nebyla schopna do nahrávek při našem rozhovoru vůbec potvrdit nejenom to, že jsem jí byl schopen popisovat konkrétní chování konkrétních osob v jejím rodu, ale hlavně i potvrzení stavu vědomí a pravdy, který při tomto popisu zažívala.

Nejprve bylo potřeba u ní překrýt zasáhnout takovým způsobem, podle priority důležitosti. To znamená, že při našem rozhovoru nebyla schopná vůbec potvrdit,zopakovat, že z její vlastní iniciativy jsme se bavili o strukturách její duše. Nakonec přes 3 hod. A to co zažívala a proč. To je stavy vědomí nastavení z čeho se odvíjí vztahy na energetické rovině v jejím rodu.

To byl první krok, který [OS] sám velmi intenzivně na úrovni pole po našem setkání zprostředkoval a řídil (vlastní černou práci vykonávají silově již dlouhodobě jiní...)

Již jsem zmiňoval princip, že jako první vždy zasáhne takovým způsobem, aby zničil to nejdůležitější, co je potřeba (z jeho pohledu) jako první.


Tato paní nyní zažívala intenzivní manipulace, obracení (satanské) kvalit Velikonoc.

U této paní již dlouhodobě dochází k překrývání a obracení Božích struktur duše. Vracení do nevědomí.
Velká únava, vyčerpání posléze až rezignace, ztráta nadšení, zapomenutí...uspání...chtít mít klid...spát...jen spát...

Tato nahrávka je třetí v řadě. Předchozí jsou emotivnější.
Tato paní je dlouhodobě napadána a zažívá celé spektrum krutých symptomů např.bolestí zubů v období Velikonoc,Vánoc; jediná, kterou jsem takto potkal...

Při psaní těchto řádků okamžitě došlo k napadání, je velice těžké se soustředit, ale hlavně nemožné do textu vložit, zaznamenat obludnost manipulací pole; na této úrovni struktur duše a jejich důsledky.
Nahrávka z 22.4.2012. Dříve díky mému zdrav. stavu nebylo možné.
Měl čas satan [OS] pracovat a dovést ke svému obrazu...

Celou strukturu, celou obludnou strukturu manipulací lze shrnout do jedné věty, nejprve rozdělit, potom překrýt a překrývat (vlastně nahradit) stále dalšími a dalšími sofistikovanějšími satanskými strukturami, které vytěsní, respektive naplní obsah věty, napsané silnějším písmem výše.
Schopnost žít kvality Boha.

U jiných tedy zase jinak.

ps.1 Při prvním rozhovoru 22.4. jsem byl napadán na úrovni pole "vědomím" a vůlí ženy, která se mnou fyzicky v tomto prostoru nacházela.Aniž by o tomto věděla.Na to reagovala na podvědomé úrovni i paní V., které jsem volal.
Po odchodu této ženy z bytu paní V. sama zavolala.
Souvisí to s nahrávkou ve smyslu, že mé okolí je celý můj život řízeno, že v mém okolí byly vždy ponecháni pouze lidé, které [OS] na podvědomé úrovni ovládl.To znamená pokud to pro [OS] bylo výhodné ve smyslu ztráty mého času ,zdraví...; a to celé proto, aby ti co si na primitivní úrovni testují můj život, kde se pohybuji a s kým měli pocit "normálnosti". Nemohu si přeci stěžovat, žiji přeci svůj osud...

ps.2 Paní V.nepřijela, bylo jí příliš zle...

ps.3 Dnes ráno, jsem se vzbudil a dostavily se křeče levé ruky, necitlivost. Ruka jako cizí, neovladatelná. Aš přešlo do stavu slabosti, menší síly v lev. ruce... V předchozích dnech značná únava, paralýza fyzická i psychická.
Atd, atp. jíš dlouhodobě. Všechny útoky, programy konstruovány tak, aby "držely".
Při snaze vytěsnit, nahradit energií vlastní podstaty,nebo harmonická energie cizí, spůsobuje bolesti. Tím značnější, čím je energie, myšlenka, čistší. I silnější.


Už jsem měl být dávno pryč, vyčerpal jsem všechny možnosti.

ps 5.5.2012
Dnes v 0.30 při pospávání mě probudilo pálení v plicích a v dalších částech těla.Aby nezůstala ani buňka na úrovni mé podstaty,přirozenosti.
Tok satanské energie od [OS].Jakmile jsem to zaregistroval a vůlí uchopil (o bránění se již nemůže být řeči) přítelkyně se probudila.Sytil jí strukturami umožnujícími průchod tedy setrvání ve stavu vyzařování destruktivní energie.
Aniž by tušila co děje ,reagovala s nevolí,s agresí.Nepoznal jsem člověka který by si a) byl schopen uvědomit strukturu tohoto podvědomého programování

b) v okamžiku kdy jsem se tomu postavil, tomuto toku, docházelo k agresivním reakcím.
To už, nebo vlastně až po ovládnutí dotyčného člověka.Nic nového.Toto jsem zažíval opakovaně.Ve vlastní rodině, zde na fóru, kdekoli.Pouze jako zdánlivý protimluv může působit sdělení,že dotyčný je ochoten nebo schopen se podílet na např.napsání textu který se týká mé pracovní činnosti např.pozvánky na nějakou akci nebo léčitelství. Neboť není možné se smysluplně podílet, blokováno, již dlouho i mnoha "vědoucími". Toto byla oblast které se bál jako [OS] jako čert kříže, aby to o mně nebylo známo. Nyní se již bojí lidé... I ti pro něž jsem uzdravil duši...
Naopak při psaní textů které popisovaly podvědomé manipulace u lidí docházelo k postupnému nárustu agresivity,neschopnosti udělat na čem jsme se dohodli,např.přijít v dohodnutém termínu a pokračovat...S tím souvisí ovládání zdravotního stavu u dotyčné.Velká únava, chřipkovité stavy.

Vždy přenést maximum na ostatní lidi. Tím je donutit tyto struktury žít, produkovat. Tím vytvářet jejich strukturu. Jejich myšlení. Tím vytvářet jejich karmu; osud do budoucna. Tím vytvářet osud, struktury a běh společnosti. A tím vytvářet zase to, co i dotyční žijí. ; vše to, co, ale již sami, musí žít.
Takto [OS] vládne a udržuje se u moci.

Toto je další, celý princip.
Tak prosté to je.


Proto jsem měl právo, nebo povinnost odejít.Pokud kdysi stačila k udržení v módu destrukce vlastní rodina a několik desítek lidí v mém okolí.
Pak "vědomí" a programování stovek lidí, v přímé linii, nešlo odolat.

23.5.2012 Poleptání-udržování ve smrti

Byly proti mně použity síly, které zabíjejí a udržují ve smrti. Protože nejde o mou podstatu, proto tak silné projevy mentálního napadání i fyzických změn. Bylo silně bráněno, aby i tato složka nebyla vidět; zdokumentována.
Přišel jsem vytvořit zprostředkovat a otevřít takové struktury, které vyvádí ze smrti; a nejsou tady jen pro někoho - „zasvěceného“. Proto jsem tak extrémě vadil. Jsou tady pro každého, kdo chce jít tímto směrem.
Škoda, že mnozí svou zbabělostí, lhostejností, nebo dobře maskovanou povýšenou arogancí, nedovolili udělat, co bylo potřeba.
Vždy když jde o skutek, který pomáhá otvírat oči, je zabráněno v jeho uskutečnění.

Přiložená fotografie z 23.4.2012.- již ztrácí kontury.
21.4. po delší době jsem odešel mimo domov do přírody.
Zvýrazněná kresba poleptání je důsledkem mentálního vytěsňování z těla. Naladěním. Doprovázené silnými bolestmi v hloubce pod prsními dvorci, nyní hlavně vlevo. Velká únava.
Bolesti mají již charakter tupé, hluboké bolesti. Proti době vzniku, kdy jsem vytěsňovat během hodin mimo tělo. Více pálivé, ohnivé... [OS] přes den, tento den,nepůsobil. Jinak využil.

Zajisté se najde pár těch, kteří by také chtěli být trochu poleptáni... To je ovšem potřeba se dostat do stavu, kdy je CO poleptat.
Je-li toho někdo schopen, nechť se zamyslí o zabíjení jakých struktur tady jde.

Období Velikonoc a dobu po něm jsem strávil na lůžku. Kvalitu Velikonoc využil plně v obrácené kvalitě ničení. Velmi rychle stav vyčerpání způsoboval, že nebylo možné opouštět lůžko. Stačilo trchu promluvit nebo opustit lůžko a dostavily se silné problémy s termoregulací a o to větší bolesti srdce. 24.hoď. pole [OS].

Obdobné fotografie (z konce března 2010) měla v ruce skupina při setkání v květnu 2010. Nikdo se nezmohl na dotaz, komentář …
Kromě [VR], který byl mimo sebe potáceje se na židli. Viz. příspěvek níže z 23.5.2012.
V lednu 2010 respektive v únoru vytvořil brány do srdce za pomoci lidí, které již dlouhodobě ovládal. Obracel jsem se v té době jen na ty lidi, kteří měli určité schopnosti... Přesto jsem nenašel nikoho, kdo by odolal...


Ten, kdo si o sobě myslí, že ví, na jaké úrovni a oč tady jde, tak ten o tomto poleptání, jakož dalších strukturách ví; potom ovšem nechápu proč se mi neozval...

Opět stejný scénář. Přítelkyně odmítla napsat příspěvek; po třičtvrtě hodině mého „psaní“ příspěvek zmizel, spojení se přerušilo. Důvod byl – příspěvek by mluvil, a neměl vyznění proti mně. Po půl hodině neúspěšného zkoušení vypnutí poč.. Druhý den, počítač funkční...Tak alespoň takto.

Dnes v noci (24.5.) intenzivní satanské působení i vlivem přilivu poz. energie odpoledne od toho, kdo zde na f.četl... Opět zvýrazněná kresbe změn...
No a dnes taková mentální paralýza a vyčerpání, že trvalo několik hodin hodin než jsem to znovu napsal.
Což je ovšem v pořádku, narodil jsem se proto, abych někde utahoval šroubky. Nebo hlídal sklad... Tím "mé" zdravotní problémy zmizí, budu šťasten a užitečný pro společnost. Takový mi vybrali osud. Alespoň tedy podle "zasvěcenců"...Neb budou plně využity mé schopnosti..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Zde na této nahrávce je popsán celý mechanismus nastavení lidské psyché.Lépe bych to neřekl.Tento princip moci a ovládání je udržován v celé společnosti.Bohužel je popisován viditelný důsledek, ne zdroj.
Je tím prosáklá celá společnost.

Od 4. května nebylo možné napsat jediný příspěvek díky napadání; nefunkční počítač hned ten celý další den v neděli a jak mi bylo zle. Bylo potřeba překrýt, zničit podstatu. Zajisté si dovedete představit, že je člověk udržován ve stavu, kdy není ani možné popsat co se děje v reálném čase. Např. 4.5. díky vracení se ke své podstatě a vytěsňování s těla se obnovily palčivě ohnivé, nyní již více tupé bolesti, v hloubce. Zvýraznilo se poleptání (změny) prsních dvorců. 21.4. byl jediný den, tedy hodin, kdy [OS] nepůsobil.

http://www.cestyksobe.cz/promluva-k-pol ... cast-ad666


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Poslechněte si

Stručný komentář k nahrávce je přiložen v souboru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Anka
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: pát 27 led 2012 23:37
Dal: 11 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od Anka »

JVK píše:Ve vlastním zájmu doporučuji huhu-ovi změnit obrázek, který o lecčems vypovídá.
JVK.
:lol: :D :laugh:

Ps. Ano ano. Smutné je, že to byl jediný příspěvek-text který se mi podařilo napsat ve stavu relativního klidu a harmonie. U dalších textů vlivem rozdírání-napadání to nebylo možné. Nedaří se mi,
napsat v reálném čase co je potřeba. Taková je situace. Ale ani zmiňovaný příspěvek není taková "sranda". V důsledcích.
JVK
Jo, a zaregistroval jsem bezprostředně, že zdělení četl, ovšem komu není rady...


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

První nahrávka ze dne po 21.4.2012 koresponduje s mou prací pro lidi v P. v týdnu,deseti dnech po přednášce o Luně. Paní Z.

Druhá nahrávka ze dne 21.5.2012 popisuje můj zásah na úrovni pole pro člověka, otce o němž je řeč v nahrávkách ze žatecké čajovny ze dne 10.4.2012 viz. výše. Který byl za onoho času napojen na systém černorytířského řádu jednotek SS.
Jediný důvod, proč bylo možné tomuto člověku pomoci s jeho satanským naprogramováním byl ten, že do velké míry úrovně duše došlo k pochopení, jaké že to vlastně páchá násilí.Fakt, že dotyčný není schopen této činnosti o své vlastní vůli zanechat, nehraje z pohledu univerza žádnou roli.Důležité je narůstající zoufalství ducha a z toho plynoucí "lekce". Vědomí, poznání a zkušenost ducha na čem již se nechce podílet.
Do nahrávky se nedostalo-mluvil o napadá otcem-nejen svém ale i manželky... které nyní nepokračuje.

Ne tak jiní. Ti jež se nyní považují za duchovní zasvěcence,vůdce a hybatele, a stojí na straně temnoty, projdou zhruba těmito fázemi. Fáze služby myšlenkou energii činem. ([OS], [TT]-potažmo satanovi..).Fází nevědomé služby s přetrvávajícím pocitem vyvolenosti a vyjímečnosti.Dále vědomé snahy se v tomto gardu udržet.To již ale nebude možné,neboť na úrovni karmy s velkou dynamikou a podle stvořeného budou vrženi do rolí jež odpovídá jejich činům. Poté bude následovat delší období mnoha životů, kdy si budou snažit vzpomenout na harmonii...Teprve potom přijde období, kdy jim bude umožněno dostávat se opět ke strukturám a informacím umožňující rozvoj ducha a schopností.
V některých případech stovky životů, nežli je jim umožněn návrat do výchozí pozice.Doba tohoto "kolečka" je o to delší čím destruktivnější je chyba na které se podíleli. Nejen co se týče utrpení pro jednotlivce, nebo malou skupinu osob, ale hlavně dopadu na celek.
[OT] velmi dlouho držel a sytil myšlenkou ostatní ve smyslu nepracuje - má problém. A to i energeticky.
Tato doba se prodlužuje také s tím byla-li učiněna na této úrovni opakovaně...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Dnes [OS] opět přitvrdil. Pominu-li noční působení pak kvůli únavě jsem prospal několik hodin za den. Odpoledne večer velké bolesti hlavy.
Nikdy jsem na ně netrpěl, dostavily se po dalších satanských programech a manipulacích probíhajících se zvýšenou intenzitou v době vánočních svátků a dlouho po skončení vánoc.Opět další z mnoha struktur napadání již se mi nepodařilo ani popsat.
Zvýšení sycení démonskými strukturami se kromě únavy spavosti projevilo bolestmi v těle a hlavně plností tlakem v břiše (třetí čakra) i vnitřních orgánech. Takto den za dnem.

Dnes opět použil při sycení mé osoby i ostatních strukturu lásky.Což je věc která se těžko identifikuje, neboť způsobuje pocit (kromě vlastního pocitu lásky) lehkosti a patřičnosti. Pracuje to jako trojský kůň kterým pomáhá vkládat satanské programy a ovlivňování na úrovni podvědomí.

23.5.Tento text popisuje součást programů...
Tato nahrávka se zmiňuje o strukturách kde [OS] bere sílu a schopnosti... Nechtěl jsem to sem dávat, ale co už.

25.5. Protože má zapovězený přístup svou podstatou do harmonických struktur, používá, vyrve, tyto kvality. Což je běžná praxe v S. V roce 2011 tuším, jsem si všiml v K. plakátu dcery, zpěvačky paní S., kterou vyhodil [TT] (-bylo příliš vidět co dělá). Překvapivě registruji posléze, že tato operní pěvkyně nemá v sobě kvality (bohyně?) které jsem tam vnímal předtím. Na základě tohoto "zážitku" jsem se rozjel do S., a tam zjistil, co se událo...
S tím souvisí to, že tato skupina si nepřála abych skutečně odešel ze S., což se projevilo tím, že krátce poté jsem měl tento zážitek: přenos myšlenek, a zároveň struktur toho o čem bylo vykládáno na vyšším stupni DUB. Byla tam snaha zneužít mou touhu po poznání v duchovní oblasti. Tento tlak, skrytě pokračoval. Ale již jsem se rozhodl, věda, že něco je velmi špatně...
A s tím souvisí, že jsem nechápal, jak je možné, přímo pod střechou S. na mně páchat černou magii. S důsledky.
Potřebovali mně mít pod kontrolou.
Velké problémy s odesláním dnešních (25.5.) řádků. Ani ne tak kvůli důležitosti, ale jako zdržovací taktika v tomto případě. Viz. nahrávka č.2. Kdo něco podobného nezažil nedovede si představit jak sám o sobě je únavný fakt napsání a odeslání několika vět v rámci několika hodin nebo úplné znemožnění, vytvoření příspěvku...

Vlastně původně jsem chtěl napsat jen dvě myšlenky.
1)Skoro se TO povedlo. Žít strukturu nezištné harmonie vývoje a lásky. Jako žitou součást své podstaty svého já.
Toto je součást toho co jsem přišel naučit, předat.Viz. nahrávka č.3.
S tím souvisí, že v období září října roku 2010 někteří lidé rezonovali s vyšší kvalitou ducha. Což se projevovalo takovým způsobem, že část energie, přesněji energie, kterou jsem vkládal do svých příspěvků, to je energie lásky a poznání se mi vracela. Byla obsažena i v textech probouzivších se.
Projevovalo se to i tím, že byl rozpouštěn, bolel, základní satanský program., V době Velikonoc 2009 jsem byl plně uzdraven Bohem.
Který [OS] tvořil 3 den poté. 2 předešlé dny se připravoval, jakmile zjistil co se stalo.
Na podzim 2011 jsem chtěl tuto oblast rozepsat, bohužel tlaky byly ze strany [OS] tak obludné, v reálném čase, že se to nepodařilo. Je ta věta, kde se mluví o tom, že tato oblast by měla být popsána ne jednou větou. Pro senzitivního ono místo pozitivně září...

2) Lidé nechápou o čem mluvím, o jakých satanských manipulacích. Vždyť mě přeci viděli...např. při setkání. Všechny tyto manipulace se dějí "za zavřenými dveřmi". Ve smyslu fyzickém i duchovním.
Vždyť na mě není celkem nic vidět mohu chodit mluvit. Jen potom někteří lidé vnímají "mé vyzařování". Chytře vymyšleno.

V roce 2009 na jaře tvořil tak intenzivní pole satanských struktur, hnusu, že senzitivnější lidé např. [NV] odpadali a z mé blízkosti odcházeli. Mohl jsem si vybrat - buďto toto pole plně odrážet a vytěsňovat seč mi síly stačili anebo "trávit", přijímat. Osciloval jsem mezi těmito dvěma polohami.
Tehdy jsem také žádal a prosil ať se ke mě někdo připojí ve smyslu textu popisující pocity jaké dotyční měli v "mé" blízkosti. A přiloženého k trestnímu oznámení na [TT], [OS]. Takto jsem oslovil asi sedm lidí. Nikdo nebyl ochoten udělat oč jsem žádal ani se jakkoli podílet-psát...
Což byl řízený proces, který si nejsou schopni dotyční uvědomit a v mnoha případech ani nechtějí.

Na podzim v roce 2009 obdobné struktury jím vytvářeného pole.

Naposledy bránil zdravotně ve fyzickém pohybu co se týče fóra na jaře 2010 viz. nahrávka, text v příloze, aby měl čas na dokončení programování lidí... a mě řádně upravil. O půl roku později podzim 2010 již vůbec ne díky "mému" vyzařování a "pověsti".
Na jaře 2010 bránil abych a Tak tyto struktury na energetické hladině uchopil jako jediný Nemo viz. psaná příloha, jaro 2010. Tato energie měla dva úkoly, dopady. Pracovala dvojsečně, jeden dopad který měl lidi odehnat a paralyzovat a druhý ve smyslu sycení nebo přímého dopadu na mě, do mých struktur - jeho slova, jeho popis...

Např. V roce 2008 na podzim vehementně, aby si mě lidé na podvědomé úrovni nespojili s tím, co jsem zde na úrovni pole dělal pozitivního v předchozím období. Což si lidé (někteří) uvědomují jako duchovni skok za poslední 3-4 roky.
Vytvářel struktury - nezvladatelná nervozita, hnus...nechuť....

Což byl řízený proces, který si nejsou schopni dotyční uvědomit a v mnoha případech ani nechtějí.

Takto pracuje satan [OS], prach na jeho hlavu.

1) Skoro se TO povedlo. Žít strukturu nezištné harmonie vývoje a lásky. Jako žitou součást své podstaty svého já.
Toto je součást toho co jsem přišel naučit, předat.Viz. nahrávka č.3.

Potom není potřeba někam posílat cíleně nějakou energii, používat chtění v tomto smyslu, i vůli, léčit. Bylo to převedeno do tohoto gardu posílání, vyzařování energie.
Každý dnes bude léčitelem v Čechách na této úrovni. Podobně kdysi v židovském národě. A o to šlo. Nedovedu a asi ani nechci lépe formulovat. Kam povedou tyto „drobné deformace“ zvláště přidají-li se programy ovládání, destrukce a svého pyramidálního místa a „postupu“ ....

A s tím souvisí: znovu opakuji všechny tyto programy jsou vloženy a spí. Jsou konstruovány k ovládání lidí. Životy, čas nehrají roli.

Ps. také viz. texty příspěvku s datem 4.5.2012 výše.

4) Při pořizování nahrávky č.1 jsem také myslel na toto. Pokud má někdo problémy s elektronikou, mobily...hlavně ve smyslu zpomalení funkce, nepochopitelnou činností až posléze s úplnou paralýzou zařízení může se obrátit z důvěrou na [OS].
Stvořil struktury. Cíl programu – napádání: uvézt dotyčného do stavu stejného zpomalení, blokace; existenčních (jiných) starostí...Únavy, vyčerpání;posléze jisté letargie až překrytí zájmu o podstatu bytí, vývoje, života...

Z vlastní zkušenosti mám „neuvěřitelné zkušenosti“ z řízením funkcí, ničením zařízení. Např. pokud jsem volal s myšlenkou respektive stavem předání pozitivního, služby aktivoval se program kdy na displeji skákaly číslice 666, později 666 proložené číslem 5; zřejmě aby patologická pole takto aktivována byla vnímána jako žádoucí, „lidská“. V několika vrstvách tohoto slova...

Ps. příliv pozitivní energie po odeslání, úpravě příspěvku jsem vnímal; tak by to mělo být. Bohužel, již nevadí co píši...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re:Na rychlo...

Příspěvek od JVK »

V sobotu na setkání, v podvečer, kdyš se mnozí již rozjížděli domů, jsem šel něco zařídit, koupit.

Malá skupinka lidí se sešla, diskutovala, s odstupem od sebe; o mně, [OS]. Hledali řešení-srdcem.
Pominu-li, že se mi ulevilo, značně, pak [OS] okamžitě reagoval. S velkou nelibostí.
Nelibostí, že jsou tohoto ještě schopni. Nesl s nelibostí tento stav přemýšlení skupinky a okamžitě vymýšlel postup, jak zakonzervovat v ve stávajícím, vlastně předešlém stavu.
...píšu pár řádek, než překryje tyto struktury. Kdo může, nechť se podívá, zamyslí oč mu jde.


Ps. Ach, chtěl jsem tady nechat otisknout dva příspěvky, ale...opět si udělala podle sebe. Jednalo se o příspěvek o [TR], kterého jako jediného s fóra, fyzicky vyhledal 2008 a pověřil první etapou programování. O efektu sté opice..


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Jo, a pochopitelně spektrum satanských útoků, zvláště v neděli v noci, V neděli navečer a dál a dál aby mně postavil do řádného spektra.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

6.5.2012
Hexagram,efekt.Elektrolýza strana 100 reakce-peter

Včera jsem „náhodou“ otevřel vlákno efektivní elektrolýza na straně 100.

Mim z Plzně se ve svém příspěvku zmiňuje o nutnosti dodržení geometrické přesnosti-struktury při stavbě vyvíječe.
Podíval jsem se na internetové odkazy, vlastně jen jeden tam uvedený.
Jestli si dobře vybavuji, možná otvory plechů jeho vyvíječe tvoří šesterečnou strukturu. Nemohl jsem si to na internetu ověřit...

To asi souvisí s tím, jak vypadá symbol znamení zvěrokruhu pro raka.Ti kdo „vymýšleli“ tyto znaky nebyli hloupí...
To zřejmě souvisí s tím, že číslo šest má destruktivní, dělící, rušící, půlící charakter.Podobně jako číslo devět charakter konstruktivní, završující, transmutační, přetvořující.*

Žaludek ve své potravní funkci přijmutou potravu rozmnělní, připraví, transmutuje a přepošle...
Druhý pól, předobraz je duchovní. Přijímání a výstavba transmutace vložené materie i citu v rodině... např. ..
To, že jsou mnohé základní charakteristiky symbolů překryty zavádějícím balastem, je žitá realita.

*A s tím zase, že včelí plásty se šestibokými buňkami mají schopnost odstíňovat- rušit vliv geopatogeních zón.I struktura plástu vytváří v úle vyzařování. Vytváří životní prostor,kterému je přizpůsobena životní forma.Vývoj a život včely.
A s tím zase souvisí, že včely vyhledávají (lépe se jim daří) geopatogení zóny.Různá křížení, vyzařování označovaná jako negativní zóny. V těchto větách je protimluv poze zdánlivý.
Nebo.
Rudolf Steiner ve svých knihách popisuje život různých forem s energetického hlediska. I když jsem si všiml, že někdy popisuje až druhou viditelnou, existující matrici.Se znamínkem, nebo charakterem opačné energie.Matrici energie ze skládajícího, vyvažujícího „matrioškového“ systému.
Mám např. na mysli, že dodnes mnoho lidí připisuje pravé polovině těla základní charakteristiku jinovou,ženskou.Z vlastních „bohatých“ i bolestivých zkušenností vím, že základní charakter pravé části těla je jangový.Což se krásně pozná bolestmi při napadení(disharmonii) jangových,mužských kvalit (akceschopnost,rozhodování..) na mentální úrovni.Nebo vytvoření chyby v této oblasti.
A tak dále a tak podobně.

Proč o tom píšu.
Pokud někdo na něco přišel,byl schopen aplikovat, může udělat dvě věci,buďto dát veřejně v plén,nebo se rozhodne věc patentovat,což u této záležitosti není možné...
Pouze zveřejněním funkční podstaty se může dostat mezi lidi.
Zveřejnění hlavních myšlenek lze udělat i anonymě z počítače mimo vlastní síť...
V tomto konkrétním případě jsem přesvědčen, že nehrozí obava o život nebo zdraví; lze udělat kýmkoli, kdo tento systém zreplikoval, nebo přes několik lidí.

Situace je taková.
Až se dojde k posunu k „vyšším“ metám pak konkrétní člověk snadno opouští předchozí strukturu,(myšlenku), uvolňuje ji k obecnému použití a přesouvá se „dál“.
Z „mého“ pohledu je situace na úrovni pole takováto, podržet si informace dokud jsou pro dotyčného na úrovni mysli stěžejní, důležité, zásadní.
Až se dojde k posunu k „vyšším“ metám pak konkrétní člověk snadno opouští předchozí strukturu, uvolňuje ji k obecnému použití a přesouvá se „dál“.Často, právě proto, že jsou tyto struktury myšleny, žity, i udržovány, si nemůže konkrétní člověk představit, vůbec uvědomit,že
by to mohlo být i jinak. Platí to i pro vyšší celky... I toto na úrovni podvědomí udržuje pyramidální nastavení společnosti.
I tyto struktury jsou udržovány...


A pouze toto může způsobit, aby se uplatnil efekt sté opice. V tomto případě pozitivně...

A to zase pomůže probouzet vědomí lidí...i v dalších oblastech.
A všichni se budou mít lépe a radostněji...

„Někdo,“ musí „něco,“ udělat proto, aby se myšlenka šířila.
Udělat aby se stalo, že po příchodu do hospody každý druhý “pepík“ bude dávat k dobru..- a ty si o tom ještě neslyšel...Potom se informace šíří lavinovitě.
Dnes je situace opačná.

Zajisté si dovedete představit, jak je únavný již jen fakt nefunkční elektroniky.Kdy likviduje [OS] podle svého uvážení.Nyní nefunkční počítač Wifi připojení.Přes 24h.
Maně si vzpomínám, že při koupi bytu nebylo možné na Čezu provést přehlášení od původního majitele na mě.Nefungovaly počítače-velký problém dostat se do systému.
Přesunul se (majitel a další kupující) do RWE o nějakou desítku metrů dál, já jsem zůstal na Čezu...Nefunkční počítače-velký problém dostat se do systému...Pro druhé kupující byt - žádný problém.
Majitel mi popisoval jak strávil půlden sepisováním prodejní smlouvy, kdy mu přestával pracovat počítač. Záležitost na několik hodin, místo půl hodiny.A tak dále, a tak podobně...
V zimě 2010-11 jsem opakovaně chtěl zajít za majitelkami druhého kupovaného bytu od téhož majitele, do vedlejšího vchodu a pořídit si nahrávku popisující děje na Čez a RWE u kterých byly.
Okamžitě následoval velice razantní útok, stačilo jen pomyslet...Bylo mi velmi zle.No a od určité doby díky programování bych tam šel již zbytečně.
Nyní tam již tyto ženy(matka s dcerou) nebydlí...Bylo jim pomoženo...
Nebo ke konci týdne před 21.4. tohoto roku počítač začal postupně vykazovat chyby-nemožnost ovládat myší kurzor na obrazovce,poté se stala zpomalenou až zcela nefunkční klávesnice, potom přestalo fungovat Wifi připojení.
To všechno rozloženo do hodin během dne,kdy jsem se opakovaně snažil napsat jakýsi duchovní text.Vždy na začátku práce.
Stejně jako včera kdy jsem se rozhodl...pochopitelně následovalo energetické zpracovávání mé, i na úrovni pole pro druhé.
Byl jsem donucen (P.) vyměnit vždy nové baterie, aby se vždy zjistilo že bateriemi to není...Pokud měl někdo určité problémy i tohoto rázu v posledních letech, možná již ví kam se obrátit.
Pochopitelně, že mnoho lidí bralo a bere tyto manipulace, ovládání v mém případě jako bohulibé a žádoucí.

Rozepsal jsem to zde proto, že toto následovalo, nebo následuje vždy, když jsem byl schopen napsat text, který něco vysvětloval nebo rozpouštěl,nejen obsahem slov ale i energií...

Někomu příspěvek zřejmě vadil,proto nebyl v pátek 25.5. odeslán před setkáním.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Přízpěvek z 27.5 není mým příspěvkem. Ale je, z této adresy nikdo jiný nepřispívá, takže nelži! - poo.

Byl potou ponechán fragment, který zakonzervoval a uspal lidi v nastavení, Použil k obrazu svému.. Měl jsem v plánu popsat jaké zásahy na setkání byly provedeny [OS]. Věděl co chci napsat, takže jsem za tento přízpěvek dostal ban.
Přesně si vzpomínám na jeho reakci bezprostředně po odeslání tohoto přízpěvku...

Mnohým by se rozklepala brada, kdy by si mohli prohlédnout čemu slouží.

Oznámení o udělení se z mích soukromích správ vypařilo.

Napadáš veřejně moderátora za jeho zásah a navíc ho pomlouváš. Ban bych Ti dal, i kdyby se jednalo o někoho jiného, jenom bych se tolik nerozpakoval - poo.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Přízpěvek o manipulacích s ředitelem geologického ústavu byl vymazán. Byl zde od tuším půle května. :idea: Musíš číst pozorněji, já jsem ho tam našel - poo.

Pominu li tedy energii dotazu kterým bylo "uzemčeno" toto vlákno.

pochopitelně jsem chtěl pokračovat, navázat na stávající př. ...

Otec [OS]- satanisty vypadá zcela stejně, potkat jsem ještě jednoho pána stejného vzhledu z rodu Přemyslovců... Jakmile by něco mohlo mít kompexnější vypovídací hodnotu je to neomylně zničeno.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od poota »

Úpravy textů, které jsem ve vlákně provedl, slouží pouze k tomu, aby mohlo být vlákno i nadále veřejně přístupné. Bez těchto úprav by porušovalo hrubě pravidla fóra a muselo by být smazáno. - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hopeee
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: pát 08 říj 2010 12:16

Re: černá magie

Příspěvek od hopeee »

K čemu slouží toto vlákno ? Je to snad soukromé vlákno JVK ? ... Pokud ne , proč mi tedy byly smazány dva příspěvky ??? V jednom příspěvku jsem popsal případ sugesce kterou na vesnici předvedl "kouzelník" . Dotyčný se pod vlivem sugesce choval jako batole , pociťoval neexistující oheň atpd. Tím příspěvkem jsem chtěl naznačit , že stejně jako sugesce způsobená jinou osobou , působí i autosugesce . Zřejmě to bylo pro někoho silné kafe a tak přispěvek smazal . :-)

V druhém příspěvku jsem se jen zeptal , zda pán na fotografii je oním panem C o kterém se na tomto vlákně píše ... Zřejmě i tento příspěvek byl pro někoho silným kafem a proto ho rovněž smazal. Editováno. SDK
Můžete podat vysvětlení ?
Kdyby ses podíval do moudrých Pootových poznámek, možná Ti to pár věcí vysvětlilo. Jinak Poota Ti to nejspíš vysvětlí po SZ SDK

(Tento příspěvek si kopíruji a v případě smazání ho znovu postnu ) :-)
Nedoporučujeme takové jednání. Navíc ho ani netrpíme. SZ je podstatně přijatelnější cestou se dozvědět a vyřešit cokoliv. SDK


martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od martin11 »

Mikrovlny útočí: Češi poznávají nové civilizační trauma
06:30 | Dnes
Jan GazdíkKomentáře:
4
Manželé Bartošovi se ve své vile necíti bezpečně.
Autor: Vojtěch Marek
větší obrázek »
Praha - Alena Baštová nás vítá ve dveřích útulné vily, kterou by jí mohla většina lidí závidět. Ona je však v slzách a v slzách se po dvou hodinách také loučí.

Ona a její blízcí se bojí o život, kdosi je už dlouho ozařuje paprskem mikrovlnného záření a způsobuje jim nesnesitelné bolesti. "Nejčastěji dostanu tu ránu do levého a někdy i pravého ucha. Na několik hodin mě to vždy ochromí," rekapituluje Alena Baštová v městečku nedaleko Prahy.

Konkrétně na ni kdosi mikrovlnami znovu zaútočil den před naší návštěvou. "Alena leží v bolestech na zemi a mně už došla trpělivost. Zavolal jsem policii a ta pak záchranku, ačkoliv jsem to původně až do vaší návštěvy odmítal," svěřuje se do telefonu manžel paní Baštové Lubomír Bašta.

Znalci nám později řeknou, že něco takového měl udělat už dávno. Ušetřil by si pravděpodobně hodně trápení.



Docent Pekárek (vpravo) prošel s Bartošovými celý dům.
Autor: Vojtěch Marek
větší obrázek »

Vždycky si nás najdou
Nyní si však Lubomír Bašta všímá našich tázavých pohledů a předkládá Ludvíku Pekárkovi z Národní referenční laboratoře pro neionizující záření fotografie, které zachycují jeho manželku po každém mikrovlnném útoku. Rozsáhlá zarudlá místa na krku, ramenou či rukou nenechávají nikoho na pochybách, že ve vile se děje opravdu něco dramatického.

Pan Bašta přiznává, že se zprvu domníval, že si přecitlivělá žena vymýšlí. "Jenomže pak jsem ty rány začal dostávat i já. Nejdříve zřídka a pak stále častěji. V poslední době se to ale vystupňovalo do nesnesitelnosti. Spíme proto každou noc v jiném pokoji, avšak mikrovlnné záření si nás pokaždé spolehlivě najde," říká viditelně unavený muž.

Potíže manželů Baštových začínáme brát definitivně vážně, když je konzultujeme s předním odborníkem na somatické potíže Oldřichem Vinařem. Podle něho jsme tady ve vile skutečně svědky vážného a nebezpečného civilizačního problému, jemuž podléhá čím dál větší počet lidí.

"Například v Itálii existují celé vesnice, v jejichž blízkosti nesmí být žádné elektrické vedení, natož pak vysílače telefonních operátorů. Natolik se lidé následků vyzařování nejrůznějšího druhu bojí. A přibývá jich i v Česku. Mám s tím, bohužel, bohaté zkušenosti," dodává Vinař.



Docent Ludvík Pekárek: Mikrovlny za tím nejsou.
Autor: Vojtěch Marek
větší obrázek »

Jenomže - jak upozorňuje docent Pekárek - nezpůsobuje tyhle trable elektromagnetické pole či mikrovlnné záření.

"Ani při špičkovém technickém vybavení, obrovském odběru elektřiny a stejně tak ohromném výkonu elektromagnetického vyzařování to není možné. Zvláště když jste jako Baštovi chráněni zdmi domu," říká uznávaný expert.

Tak prudké, že nemohu dýchat
Potíže Baštových začaly v roce 2009 po rozmíšce se sousedy. A ti se jim - podle mínění našich manželů - nyní mstí. Právě oni je mikrovlnami ozařují.

Baštovi ukazují Ludvíku Pekárkovi chodby a pokoje své vily. Zvláště pak místa, na nichž je proud mikrovlnných paprsků zasahuje nejčastěji. Pekárek většinou mlčí, tu a tam se na něco zeptá a zapíše si poznámku.

Jak se útoky nehlučným mikrovlnným paprskem projevují? ptá se například. "To bývá různé," svěřuje se Lubomír Bašta. "Často třeba tak prudkým stažením svalů, až nemohu dýchat. Anebo také palčivou bolestí v uších či dloubáním do očního pozadí," popisuje pán domu. "Manželka už přemýšlela o sebevraždě, tak nesnesitelné to je."

"Někdy jsem z toho až polomrtvá," přitakává paní Baštová. "Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."

Zájmeno "oni" zaznívá při naší návštěvě stále častěji. Vydáváme se proto za "nimi" (sousedy), zvoníme, ale nejsou doma. Lubomír Bašta je přesvědčen, že neotevřeli schválně. "Určitě nás pozorují," říká.

Ptáme se proto, zda už se obrátili alespoň na starostu obce. "Nezkoušeli jsme to."

Starosta Jaroslav Kratochvíl trápení manželského páru nezlehčuje: "Udělám, co budu moci, abych si se sousedy promluvil. Pokud je to tak, jak říkáte, určitě za nimi zajdu."



Vždycky mě to úplně ochromí, říká paní Bartošová.
Autor: Vojtěch Marek
větší obrázek »

Obchod s bolestí
Důvěru Baštových si naopak získala firma, která prohlédla vilu, zda v ní nejsou odposlechy, a vysvětlila jim, jak se to s ostřelováním mikrovlnnými paprsky vlastně má. "Řekli nám, že taková technika opravdu existuje a že si ani neumíme představit, jaké jsou možnosti tajných služeb," svěřuje se pan Bašta.

Sedíme naproti němu a on nám dává nahlédnout do textů, které si o útocích mikrovlnami našel na internetu. Když si je posléze Luděk Pekárek přečte, říká bez okolků, že jsou dílem nebezpečné bandy, která si jen zahrává se zdravím sugestibilních lidí a ždímá z nich peníze.

"Jen sledují strašením lidí jakési vlastní cíle," říká expert. "Téměř všechny argumenty jsou vymyšlenosti a nesmysly. Jenomže Baštovi v nich našli přesně to, co hledali," zní jeho závěr.

Na lidech vystresovaných mikrovlnným či jiným zářením se dá vydělat. Docent Pekárek připomíná pro příklad jakýsi umělohmotný "knoflík", který podle nabídky separuje a následně i potlačuje škodlivé záření z mobilních telefonů. Tedy pokud si ho za 760 korun koupíte a na svůj přístroj přilepíte, jak tvrdí výrobce.

"Navštívil jsem jednu z takových prodejen a nestačil se divit, kolik lidí si ten knoflík kupuje, aby se ochránili před mikrovlnami, když telefonují," líčí vlastní zkušenost Luděk Pekárek.

Lidé jsou prý také ochotni zaplatit značnou sumu za vytapetování bytu speciální hliníkovou fólií, která má spolehlivě chránit před mikrovlnami či elektrosmogem. Další firmy se specializují na měření vlnových polí a řada lidí věří proutkařům, kteří - rovněž za úplatu - lepí na zem měděné pěti- či šestiúhelníky, které ochraňují před geopatogenními zónami.



Pan Bartoš: Už mi došla trpělivost
Autor: Vojtěch Marek
větší obrázek »

Mozek poručí tělu
Po návštěvě u Baštových a mnoha otázkách vynáší docent Pekárek tvrdý soud.

"Mikrovlnné dělo, které by člověka ohrožovalo za zdmi jeho domu na několika málo milimetrech pokožky, neexistuje. Z fyzikálního hlediska jde o úplnou hloupost," zní verdikt, jakkoliv expert na záření nijak utrpení manželů Baštových nezlehčuje. "Jsou podle všeho hypersenzitivní, a mají i proto vážné potíže, jimž je nejvyšší čas se věnovat. Ti dva, stejně jako tisícovky dalších, hledají příčinu svých potíží jinde než ve svém těle."

Stejný závěr si udělal také lékař Oldřich Vinař: "Tohle by nemuselo dopadnout dobře."

Z obdobných příčin jako Baštovi podle obou expertů strádají například tři procenta německé populace a v Evropě jde o další miliony lidí. I ve Švýcarsku (kromě už zmíněné Itálie) to došlo tak daleko, že lidé žádají od státu předčasné důchody, když nechal krajinu zastavět stožáry s anténami mobilních operátorů.

"Pátrali jsme vlastně po hlouposti, která ale tak úplnou hloupostí není, protože stejné pocity či traumata jako manželé Baštovi má hodně lidí... a často vedou - pokud nevyhledají pomoc odborníků a především lékařů - k vážným problémům. Jde o vážný společensko-sociální problém moderní doby," varuje Luděk Pekárek.

Podobných případů jsou podle expertů na ionizační záření či psychiatrů desítky, ne-li stovky. A určitě nad nimi nelze mávnout rukou. Téměř bez výjimky jsou ale způsobeny pracovním vypětím, civilizačními stresy nebo - jako v případě manželů Baštových - i rodinnou tragédií. Jen oni ale našli po dlouhém zvažování odvahu o svých potížích veřejně hovořit. Možná tím pomohou stovkám lidí se stejnými problémy.

"Lidský mozek je unikátní a dosud zdaleka neprobádaný orgán. Když například žena dlouho a marně touží po dítěti, její mozek může natolik oklamat tělo, že vypadá až do šestého měsíce jako těhotná," přidává lékař Oldřich Vinař

zdroj
2. dubna 2013 z denního tisku přeposlal martin11 :D


... věřím, že se " TO " povede ......
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Mikrovlny útočí: Češi poznávají nové civilizační trauma

Příspěvek od A(&F) »

martin11 píše:"Spíme proto každou noc v jiném pokoji, avšak mikrovlnné záření si nás pokaždé spolehlivě najde," ...
Potíže Baštových začaly v roce 2009 po rozmíšce se sousedy. A ti se jim - podle mínění našich manželů - nyní mstí. Právě oni je mikrovlnami ozařují. ...... "Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."
Důvěru Baštových si naopak získala firma, která prohlédla vilu, zda v ní nejsou odposlechy, a vysvětlila jim, jak se to s ostřelováním mikrovlnnými paprsky vlastně má. "Řekli nám, že taková technika opravdu existuje a že si ani neumíme představit, jaké jsou možnosti tajných služeb," svěřuje se pan Bašta.
... díííík, už dlouho jsem se tak dobře nepobavil ... :D :D :D ...

... vzhledem k tomu, že si už nějaký ten pátek "hraju" s mikrovlnami, tak mohu pouze dodat, že mikrovlny to v tomto případě určitě nejsou ...... jj, autosugesce, ta dokáže neskutečný věci ... :D ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „Magie a svět kolem nás“