Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

bobosokol
Nový člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od bobosokol »

ahoj všem,momentálně vás nemám čím zaujmout,ale musím vyzkoušet,jestli sem budu umět vůbec něco alespoň napsat:).Jediné,co mohu,je vás pobavit-byla jsem zděšená,že mě nenapadlo,že příčinou jistých potíží mohou být parazité a tak se snažím něco zjistit:)-ne až tak úspěšně,jak bych si přála,nicméně,požádala jsem svého dětského dr.o vermox-pro každé mé dítko,že domácí mazlik měl červy,že bych ráda odčervila rodinu:)))-vzal to s humorem,zeptal se sestry,kolikrát doroka doma odčervuje,štěkl po mě,která má ty červy a napsal mi jeden-jedno balení:).Připadám si,jako bych chtěla svou rodinu vyvraždit,ne ochránit:)-ale nevadí,již jsem našla částečně zabijáka parazitů-česnek,tak se cpeme česnekovými výtažky a světe div se,je to fajn:)))..

Bobo
Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Paraziti - toxoplasma

Příspěvek od Gaia »

Zdravím, čím zničím toxoplasmu? I ve svalech apod.? Máte zkušenost, kdy úplně zmizí z organismu?
Ta mi přijde dost zákeřná.
MMs, a pod. ji zlikvidují? Zvládne to godzila?
Díky..
Gaia :)

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Chlamydie cim likvidujete? Staci MMS? Riesilo sa to tu niekde?
Oficialne sa ma za to, ze sa likviduju antibiotikami.

Jayo
Zasloužilý člen
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Este sa chcem opytat, ci bral niekto ivermectin a praziquantel spolu?
Alebo albendazol a praziquantel. Teda ci niekto skusal aj kombinacie.

Nasiel som studiu, podla ktorej je branie albendazolu spolu s praziquantelom ucinnejsia, co sa tyka rozpustania cyst, nez iba samotny albendazol.
http://ukpmc.ac.uk/abstract/MED/9840130 ... QVnDDi7M.8

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Ahoj :)
Zabírá na svalovce něco kromě Zapperu a Plaznmy? Nějak s nimi stále bojuju, ale bez výsledků..

Díky D.

cherry
Starší člen
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Ahojte, zdravím vás tu po nějaké době, mám problém. Před třemi dny mi náhle začaly padat vlasy, sáhnu do vlasů a vytáhnu jich hrst a znovu a znovu. Za ty tři dny mi jich už vypadala asi polovina, takže už je to hodně vidět, nejsou to ohraničené okrsky, ale rovnoměrně po celé hlavě. jsem dost vyděšená a přemýšllím, z čeho to je a jak to zastavit a znovu obrazit. Tři týdny před tím padáním jsem dobrala albendazol. Po albendazolu mi trochu padaly vlasy vždycky, ale tak nějak nenápadně, jen trošku víc než je takový ten běžný opad. A hlavně padaly vždycky přesně během užívání albendazolu. Tak se mi nezdá taková pozdní reakce. Pravdou je, že jsem teď prožila extrémní stress a přesně za 24 hodin od něho mi to padání začalo. Tak mě napadá, zda mě to neudělaly stressové hormony. Hledala jsem info na netu a všude se píše, že stress způsobuje ztátu vlasů ale až tak 2-3 měsíce po něm. Už si nevzpomínám, zda tu někdo nepsal, že mu po nějaké téhle léčbě taky hodně padaly vlasy, tak kdybyste mi mohli někdo připomenout nebo poradit, budu ráda. Je to katastrofa, musím mezi lidi a vypadat v práci dobře a nejspíš mě nemine paruka.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

cherry píše:Ahojte, zdravím vás tu po nějaké době, mám problém.
Pro sichr bych to hned namazal MMS1. pokud to věc nespraví, budeš se muset nějak odstresovat. Taky to lze zaspreovat CDS, ale 3 kapky MMS1, 1 kapka 50% citronové, 5 kapek vody a 60 kapek DMSO to zvládne líp, jednou denně vetřít lehce do skalpu alespoň týden, pokud je to v moci MMS.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

cherry píše:Před třemi dny mi náhle začaly padat vlasy...
Pamatuji se, jak se mi kdysi stalo po homeopaticích něco podobného. Nasadil jsem okamžitě podporu játry (čerstvě mletý ostropestřec ve vysokých dávkách), vitamíny řady B, C, A, D a hlavně koloidní minerály a především koloidní zinek a zabralo to. Sice to trvalo asi 2 měsíce, ale problém to vyřešilo. Těžko říci co to vyvolalo u tebe, ale ta hormonální nerovnováha vyvolaná parazity se taky nedá vyloučit, protože dokážou v těle ovlivňovat kde co. Jinak by u tebe asi nebylo od věci, pokud to padání není poprvé si udělat vlasovou diagnostiku, dělá to nějaká laboratoř v Polsku, kde stačí zaslat asi lžíci vlasů. Zjišťuje se pak obsah jednotlivých minerálů ve vlasech a může ti to hodně napovědět i o tvém zdravotním stavu. Pak ještě můžeš vyzkoušet jak psal Slávek MMS1, třeba klasickou lázeň, kde budeš mít vlasy a celou pokožku hlavy ponořenou ve vaně, prostě se do vany s MMS1 naložíš. To by mohlo zpevnit vlasové kořínky, aspoň mám dojem, že to někde Humble uváděl. Problém u vlasů je ten, že ten efekt je tady velmi pozvolný a zlepšení nastává třeba až za 2 měsíce, takže nemáš okamžitou zpětnou reakci na to, co bereš. Pak ještě bych doporučil nějakou biorezonanční diagnostiku, jestli se nepodaří odhalit příčinu.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Začal jsem včera trojčátko ( pelyněk, hřebíček a lugol). Máte s tím někdo zkušenosti? Zajímavé, že tu je o samostatném hřebíčku jinak se tu o tom nepíše. Nemáte někdo nějaké rady a tipy? Nevím třeba jestli vadí dávky každý den v jiných časech atd. Potom bych rád nasadil Entizol, případně i ještě něco dalšího, kde sehnat? U Pala ? Díky.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Craft píše: Pak ještě můžeš vyzkoušet jak psal Slávek MMS1, třeba klasickou lázeň,...
Nic proti lázni, ale to co jsem navrhl k vyzkoušení poznatelně během týdne, alespoň zapracovalo a pracuje při občasném použití u mně. Jde tady však o pozvolný plísňový problém především u mužů, takže netuším, jestli to může pomoct Cherry. Nicméně, pokud jsou vlasy a skalp zdravé, nemělo by docházet ani k náhlému vypadávání. To náhlé by se snad dalo vysvětlit jako momentální výpadek imunity, která to průběžně drží v šachu a řeší, ale nevyřeší. Že mně tak napadlo: "Že ona se farmácie učila od našeho IS?" :bhead:

Co tady jsou na plešatce kliniky, hodně jich na hlavu patlá ješitníkům jód s tím, že prý to skalp a vlasy bezvadně vyživuje :laugh: :laugh: :laugh: Zkuste slovo "dezinfikuje". Navíc to patlaj vědecky málo, aby nechodil pacient do úřadu s rezavou připleší, takže výsledky podle toho taky vypadají a je to na dlouhé lokte a ne vždy účinné.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
cherry
Starší člen
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od cherry »

Dík za rychlé reakce. jen upřesním, že mi vlasy nikdy nijak nepadaly, jen letos když jsem brala albendazol tak trošku jo (a píše se to v letáku jako vedlejší reakce), ale nebyl to problém a padaly jen pár dní. Jakmile jsem ho nebrala, vlasy nepadaly. Teď mi ale začaly prudce padat po hrstech vyloženě 23.5. navečer a od té doby to jede. Albendazol jsem v té době už víc než tři týdny neužívala, tak nevím, zda tak pozdní reakce by byla, když dřív byla ihned. Ale den předtím 22.5. jsem prožívala extrémní stress, kdy jsem fakt měla vlny nervozity, která mě skoro paralyzovala motoriku apod (praktická zkouška před 3 zkoušejícími). Tak jestli mi to nezpůsobily stress. hormony si myslím. Vypadlé vlasy vypadají jemně, nezkrapatěně, na obou koncích pěkné, nevidím náznaky cibulek, prostě jakoby se jen pustily. Teď už stress nemám, zkoušky úspěšně hotovy, ale vypadám jak kuře a do pondělí budu možná lysá a pracuju s lidma a na neschopence zůstat nemohu, tak sháním aspoň levnou paruku. MMS doma nemám, protože k němu stále cítím jakýsi respekt až nedůvěru a obavy, abych si neublížila.

Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

cherry píše:. jen upřesním, že mi vlasy nikdy nijak nepadaly, jen letos když jsem brala albendazol tak trošku jo (a píše se to v letáku jako vedlejší reakce), ale nebyl to problém a padaly jen pár dní. Jakmile jsem ho nebrala, vlasy nepadaly. Teď mi ale začaly prudce padat po hrstech vyloženě 23.5. navečer a od té doby to jede. Albendazol jsem v té době už víc než tři týdny neužívala, tak nevím, zda tak pozdní reakce by byla, když dřív byla ihned. .
Ahoj Cherry, neviem ci ti mojou odpovedou pomozem, ale... ja beriem tiez albendazol a ivermectin, pdola takeho protocolu najdeneho na nete, kde sa konkretne albendazol berie 2 tyzdne, tyzden pretsavka a znova dva tyzdne. 2 x denne 400 mg. Oni tam pisali, ze ak sa ten tyzden neda pretsavka, ze dochadza k velmi velkemu ale docasnemu vypdavaniu vlasov
(Alopecia). Mne tiez vypadavaju dost vlasy, takze som musela davat vacsie pretsavky a kratsie branie. Ake mam ale skusenosti , co sa tyka vlasov, zacali mi rast a boli velmi zdrave ked som dlhsie obdobie brala chlorellu a neskor som aj pridala MSM ( organicka sira) , dalej vraj vela ludom pomohol RICINOVY olej, zabaly na hlavu a co mozem polovicne potvrdit je aj vtieranie mocu.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Několik poznatků nejen pro profesionální detox. poradce...

Příspěvek od Craft »

Poslední dobou mám pocit, že se z detoxikace stává pouze dobrý byznys a stejně jako u klasické medicíny, začíná být tady zdraví spíše až na druhém místě. Jelikož se tady pohybují i měřiči a detoxikační poradci používající různé diagnostické přístroje, rozhodl jsem se tady uvést pár poznatků, jak zlepšit kvalitu měření a dopracovat se přesnějších výsledků a lepších léčebných výsledků. Takže kdo má zájem ať čte dále, zlatokopové jedoucí pouze za procenta z prodeje potravinových doplňků, ať tyto informace přeskočí.
Jelikož dlouhodobě spolupracuji s několika lidmi, mající tady již dlouhodobé zkušenosti s biorezonančními přístroji, bylo provedeno i srovnávání vzájemných výsledků. Uvedu zde i několik tipů, které sice mohou vyznít jako reklama, ale jak si kdo tyto informace vyloží je již jeho věc a toto je mi putna. Cílem je, aby se již nestávalo, že co měřič, to jiný výsledek, mnohdy absolutně nesmyslný. Jelikož provádíme souběžně vývoj nových zařízení pro alternativní terapii je nutné mít tady co nejpřesnější výsledky, které je možné porovnat a tady mnohdy docházelo k velmi závažným rozdílům. Pokud chcete měřit téměř vše, co se měřit dá, jednoznačně doporučuji tady přístroj Salvia s nejnovější databází, což je velmi důležité, protože jsou zde markantní rozdíly. Tento přístroj je cenově velmi přijatelný, ale chce to mít cit, čas a trpělivost se s přístrojem naučit. Ti, co si pořídí měřící automaty, tak tady je kamenem úrazů jejich velmi omezený počet vzorků v databázi, který dosahuje pouze několika stovek a navíc se přesnost kus od kusu může i výrazněji lišit. Salvie má totiž možnost nastavení citlivosti na každého měřeného jedince. Automaty zjistí mnohdy pouze zlomek toho, co odhalí Salvie a mnohdy neodhalí ani primární původce, ale pouze sekundární. Salvia dokáže měřit také i věci známé spíše z čínské medicíny. Tady se osvědčilo při podezření na velké parazity změřit sedmou čakru. Zatím se potvrdilo, že pokud je uzavřená jsou v těle přítomni i velcí parazité. Tělo se uzavřením sedmé čakry tak brání v dodávání energie pro tyto parazity. Jakmile dojde k jejich eliminaci, sedmá čakra se automaticky sama otevře. Není doporučeno ji ale otvírat násilím pomocí preparátu, efekt může mít spíše opačný. Další věc, se kterou začínají být až naprosto úžasné výsledky je Somatex technologie, kterou jsme začali hojně používat a již po týdenním působení dokáže vyvolat odmaskování mikroorganismů, které se předtím hledali marně, i když dle příznaků to vypadalo na konkrétní druhy a že se někteří dokáží až neuvěřitelně maskovat, o tom by určitě mohl každý zkušenější "Salviatik" povídat své. Celkem dobře se taky může maskovat původce malárie (plasmodium). Je mi znám případ, ačkoliv měl ten člověk několik příznaků, tak nebyla k nalezení ani po několikahodinovém podrobném prohledávání. Po pouhém týdenním působení Somatexu se odkryli a to dokonce hned všechny čtyři, které Salvia má v databázi, předtím ani ťuk. Dobrá zpráva je, že na ně působí dobře z chemie MMS2, (MMS1 se vůbec tady kupodivo nechytalo), nebo pelyněk (Artemisia Anua). Tady je ovšem kamenem úrazu, že ne každý udělá správnou službu. Je ověřený od výrobce Doctor´s Best pod prodejním názvem Best Artemisinin, (jedna tobolka obsahuje 100mg). Užívá se zásadně s něčím tučným pokud možno na lačno aspoň 1 hodinu před jídlem. Dalším úskalím je tady zase správné dávkování. Tady je nutno si vytvořit vlastní testovačky s různýma hodnotama, třeba 100mg, 200mg, 400mg, atd. Ty lze velmi snadno vyrobit pomocí Biorezonančního replikátoru, a následně pomocí Salvie pak jednoduše toto dávkování lehce stanovit u každého doplňku nebo léku. Stejně tak si lze stanovit potřebnou dávku vit. C a jiných přípravků. Pokud je dávkování pelyňku slabé, výsledek se nedostaví, pokud příliš silný, výsledkem mohou být poměrně silné reakce i kožního charakteru v podobě velmi silné kopřivky, která nereaguje na žádné konvenční léky (zkoušeno). Pokud k tomuto dojde, jediným způsobem jak vzniklé toxiny, které hromadným vymíráním se začnou vylučovat přes kůži a způsobovat tyto problémy, je odvádět je ven z těla pomocí detoxikační vaničky. V případě velmi silné reakce i 2x denně. Je to odzkoušeno a 99% funkční. Záměrně neuvádím 100%, protože nic není 100% :) Rovněž může, ale nemusí způsobovat poměrně silné motání hlavy až s pocitem bolestivosti na různých místech, což během několika hodin vždy odezní. Taky to vypadá, že k reakcím v podobě kožní manifestace mají více sklony lidi s jinou krevní skupinou než je 0. Tohle zatím ale není dostatečně ověřeno. Snad se to časem potvrdí.
Dalším problémem začíná být neúčinnost některých frekvencí. U vysokých frekvencí dle Clarkové k tomuto jevu docházelo poslední dobou více než často, nicméně se již objevili i případy, kdy zklamala i sestava z CAFLu. Proto se tady prováděl duální vývoj biorezonančního záznamníku a ve finální podobě jej lze snadno propojit se Salvií na konektor pro ruční elektrodu a provádět tak měření vhodných frekvencí přímo na Salvii obdobně jako při hledání vhodného preparátu na jednotlivý mikroorganismus. Jenom pro informaci, tento přístroj by měl být dostupný do cca. 2 měsíců. Toto je snadný způsob, jak si bezpečně ověřit účinnost použitých frekvencí v případě nezdaru s doporučenými frekvencemi. Přístroj je určen pouze pro spolupráci se Salvií, neumožňuje podporu jiných diagnostických přístrojů.
Závěrem i jedno doporučení. Pokud někdo chodí na velkou plasmu je dobré mít vytestovány frekvence, které spolehlivě budou zabírat na problém, na který je používána a být vystaveni jejímu působení pokud možno co nejkratší dobu. Dále pauzy v jejím působení je rozumné omezit aspoň jednou týdně, nebo lépe až po 14 dnech. Přišlo se totiž i pomocí poněkud nezvyklých schopností některých senzibilnějších lidí na věci, proč jsem se rozhodl toto doporučení tady uvést. Více se k tomuto již nebudu vyjadřovat, takže mi prosím nepište ani na SZ a berte to ode mě pouze jako doporučení, nic víc.
Ještě dodatek k léčbě malárie. Pokud je likvidace malárií úspěšná, dochází tady i ke zvýšenému výskytu Fe a Ca. Jakmile se toto objeví, znamená to, že došlo k tzv. načnutí původce(ů) malárie, která je poměrně dosti odolná. Rovněž se zde mohou skrývat i některé viry, které se tady při likvidování původce(ů) malárie mohou vyrojit, s tím je potřeba také počítat.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Několik poznatků nejen pro profesionální detox. poradce.

Příspěvek od Palo »

Craft píše:...jednoznačně doporučuji tady přístroj Salvia s nejnovější databází, což je velmi důležité, protože jsou zde markantní rozdíly. Tento přístroj je cenově velmi přijatelný, ale chce to mít cit, čas a trpělivost se s přístrojem naučit. Ti, co si pořídí měřící automaty...
Setkal jsi se už s přístrojem F-SCAN? Konkrétně zde: http://f-scan.fscan.cz/fscan-compact

Měl by to být diagnostický přístroj, který hledá pouze frekvence. Cena 33 tis. se mi zdá celkem slušná, oproti Salvii s komplet softem. Nehledě na to, že Slavii jsem zkoušel a poslal jsem ji dál - nemám čas na to se naučit fakt dobře měřit. Co jsem ji zkoušel, tak jsem nebyl schopen naměřit fakt vůbec nic korektně ;)

Když ledá pouze frekvence, to by mohlo znamenat, že by teoreticky mohl najít i nemoc (problém), který zatím třeba ani nebyl zdokumentován. Údajně má v sobě i určitou sadu názvů, takže by měl být schopen přiřazovat názvy podle frekvence, ale logicky ne u všeho (co nezná, to nepojmenuje). Já osobně nad ním uvažuji, ikdyby nepřiřazoval názvy k frekvencím, tak by mi stačil.

Ještě jsi psal, že MMS1 na malárii nezabírá, ono zabírá, ale pouze v kombinaci s informatikama. A o MMS2 a malárii jsem zaslechl, že samostatně ani s Betainem HCL na malárii nezabírá, asi jak u koho. Ono to u toho MMS2 bude asi stejné jako u MMS1, tedy zabírat bude zřejmě pouze s informatiky.

A ty další věci co píšeš, jsou zajímavé ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Několik poznatků nejen pro profesionální detox. poradce.

Příspěvek od Palo »

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“