Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Osobní zkušenost

Příspěvek od Bardioc »

Ahoj, popíšu tu mojí čerstvou zkušenost.
Povedlo se mi po ránu z nepozornosti šlápnout na rezavý hřebík. Téměř prošel skrz. Očkovaný proti tetanu z vlastního přesvědčení nejsem a nebudu. Tím nikomu neradím, aby se nenechal přeočkovat! Co s tím? Okamžitě jsem běžel, tedy pokud se skákání po jedné noze dá nazývat během, do koupelny, kde jsem si fofrem v lavoru rozmíchal asi pět lžic MMS2 se dvěma litry teplé vody. Okamžitě jsem tam tu propíchnutou nohu ponořil a trochu podupal, aby se roztok dostal do díry po hřebíku. Co jsem poté zažil si ani moc nepamatuju, bylo to horší než u zubaře. Asi jsem drobet řval, protože se seběhla celá rodina, ba i soused přes dvůr. Poté jsem celý den bral každou hodinu jednu tobolku MMS2 a v půlhodinách mezi nimi 4 kapky VMS. Mezitím jsem si několikrát opět podupal v lavoru. Docela brutální, ale úspěch se dostavil rychle. Do druhého dne se rána zatáhla, ztuhlý bolavý otok s červeným kroužkem kolem vpichu se vstřebal a třetí den jsem už nekulhal, ale chodil. Druhý a třetí den jsem už MMS2 nebral, ale pouze VMS – 10 dávek po hodině, každá po třech kapkách. Teplotu jsem neměl.
Proč o tom píšu? Asi před pěti lety se mi stalo totéž. Jel jsem s tím na pohotovost. Dostal jsem ATB, jaká to byla, si už nepamatuji, očkování jsem odmítnul. Trvalo 14 dní, než jsem zase začal chodit a o zničeném žaludku a zažívání od ATB ani mluvit nebudu. Zlaté MMS! Snad moje zkušenost někomu pomůže. :)


Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
jberanek.j
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: pát 09 bře 2012 20:03
Dal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jberanek.j »

I já píšu o nové zkušenosti s používáním MMS, které jsem bral 3 týdny s tím ,že mimo užívání CDS a MMS2 jsem si potíral pokožku MMS1 s pomocí DMSO, kdy teď po 3tí sérii mazání mi začalo být blbě,trochu tlačilo u jater a ledvin a další den se moč zbarvila do tmava a stolice do velmi světla, takže jsem si zřejmě poškodil nějak funkci jater. Teď po dvou dnech vysazení MMS je mi dobře, ale moč a stolice se nemění. Předpokládám,že to má na svědomí DMSO,které na játra může působit špatně. Ale ze začátku jsem nic nepozoroval. Upozorňuji tímto na docela vélké nebezpečí použití DMSO. Zdravím Jirka


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.Jim Humble ve své knize o MMS píše, že někteří lidé můžou mít na DMSO alergii.Lze to zjistit tak, že jsi několik kapek DMSO rozetřeme po vnitřní straně paže, nebo stehna a pokud se objeví do pár hodin bolest v oblasti jater tak to riziko použití DMSO tam evidentně je.Může se tato bolest objevit i po mnoha hodinách, takže je potřeba počkat alespon 1. den.Každopádně při jakémkoliv náznaku potíží bych DMSO nepoužíval,ale jinak se jedná o bezvadný nosič aktivních látek do organizmu.Při jakémkoliv náznaku potíží je třeba DMSO nepoužívat, jinak hrozí závažné zdravotní potíže. :shock:


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Jaro_W
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03 dub 2012 15:06

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Jaro_W »

Dobrý den, prosím o radu,
2 týdny beru MMS - 3 aktivované kapky každou hodinu (8 dávek/den). Neměl jsem žádné negativní projevy jako průjem, špatně od žaludku. Občas jsem měl mírně zvýšenou teplotu a o trochu nižší tlak. Přesto před dvěma dny se mně zvětšila krční uzlina na pravé straně pod čelistí, na dotek bolestivá. Dávku MMS jsem pro dnešek přerušil a od příštího dne budu pokračoval s menší dávkou. Můžete mně poradit, zda mám užívání MMS přerušit na delší dobu, úplně či zvýšit pitný režim, popř. nějaké jiné doplňky stravy. Děkuji.


LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od LenkaX »

Moje dcera má už asi 2 roky Imunitní trombocytopenickou purpuru....čili nedostatek krevních destiček a souvisí to se slezinou.Prý proběhla v těle autoimunitní reakce s tímto výsledkem.Protože jsem v diskusi někde narazila na informaci ,že MMS1 snižuje srážlivost krve, ptám se,jestli nevíte o jiném způsobu, jak se tohoto zbavit.Jestli třeba MMS2 a nebo je to zapřičiněno parazity? Díky Lenka


Změň sebe sama a změníš svět :-)
dancaa
Starší člen
Příspěvky: 132
Registrován: úte 20 zář 2011 22:25
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dancaa »

Nemá někdo zkušenost s léčbou ALL - akutní lymfoblastická leukémie u 4letého dítěte ?


madi
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: pát 10 pro 2010 20:42
Dal: 13 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od madi »

jberanek.j píše:I já píšu o nové zkušenosti s používáním MMS, které jsem bral 3 týdny s tím ,že mimo užívání CDS a MMS2 jsem si potíral pokožku MMS1 s pomocí DMSO, kdy teď po 3tí sérii mazání mi začalo být blbě,trochu tlačilo u jater a ledvin a další den se moč zbarvila do tmava a stolice do velmi světla, takže jsem si zřejmě poškodil nějak funkci jater. Teď po dvou dnech vysazení MMS je mi dobře, ale moč a stolice se nemění. Předpokládám,že to má na svědomí DMSO,které na játra může působit špatně. Ale ze začátku jsem nic nepozoroval. Upozorňuji tímto na docela vélké nebezpečí použití DMSO. Zdravím Jirka
Take jsme vyzkouseli DMSO. Nejprve jsme delali test na alergii s cistym DMSO. Bylo to OK. Pak po namazani DMSO + MMS byl intenzivni pocit paleni nekolik hodin. Pak se to uklidnilo. Ale asi za 3 dny se na nohou udelalo velke mnozstvi drobounkych otevrenych ranek neco jako akne, ale vytekala z toho cira tekutina zluta a z ni se delaly stroupky. Bylo toho mraky, ja urcite vice nez 100 ks. Tak nevim, co to mohlo byt, jestli alergie nebo naopak nejaky detoxikacni proces ?


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

madi píše: Ale asi za 3 dny se na nohou udelalo velke mnozstvi drobounkych otevrenych ranek neco jako akne, ale vytekala z toho cira tekutina zluta a z ni se delaly stroupky. Bylo toho mraky, ja urcite vice nez 100 ks. Tak nevim, co to mohlo byt, jestli alergie nebo naopak nejaky detoxikacni proces ?
Nazdar Madi.
Z mé zkušenosti definitivně detox. Taky mi to tak vyrašilo, ale do týdne to bylo při opětovné aplikaci na odchodu a skoro pryč.
Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
madi
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: pát 10 pro 2010 20:42
Dal: 13 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od madi »

Palo píše:... Podle mě je zapper dobrý lokálně, kdy se ví, kde parazit je, avšak když lze elektrodu umístit poblíž parazita... Ale zkušenosti opravdu nemám, zapper nechávám jako jednu z posledních variant...

U parazitu zalezi velmi na tom, kde jsou. Zapper ucinne postihne parazity v tekutinach, o neco hure v bunkach a velmi spatne v organech, ktere maji "vyrazny obal" - napr. oci, strevo, zaludek, varlata ap. Souvisi to s vodivosti, zapper funguje na principu elektrovodivosti a u takto obalenych organu jde proud po povrchu a nepronikne dovnitr.
Pak je ucinnejsi frekvencni plazmový generátor RPZ 14 (vyrabi ho stejna firma). Plazmove impulsy jdou pres vsechno, hlava nehlava, uvadi se, ze vlezou i do bunkru. Jeho nevyhoda je, ze je o jednu nulu na konci drazsi, nez zapper. Takze to neni nic na domaci lecbu, ale uz je jich v republice dost. Nejlepsi je navstivit nejake centrum cinske, alternativni nebo prirodni mediciny, kde maji i nejaky modeni diagnosticky pristroj treba Metatron Hunter. Na nem se zjisti, o jakeho parazita se jedna a pak se nasadi cilena terapie. Neni to ani dramaticky drahe, v Praze kolem tisicovky za diagnostiku a pak kolem 700 za hodinove sezeni u plazmy (a muze tam sedet i vice lidi a vzit to jako rodinnou prevenci, ony ty breberky se v rodine rady stehuji).


madi
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: pát 10 pro 2010 20:42
Dal: 13 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od madi »

Jaro_W píše:2 týdny beru MMS - 3 aktivované kapky každou hodinu (8 dávek/den). Neměl jsem žádné negativní projevy jako průjem, špatně od žaludku. Občas jsem měl mírně zvýšenou teplotu a o trochu nižší tlak. Přesto před dvěma dny se mně zvětšila krční uzlina na pravé straně pod čelistí, na dotek bolestivá.
Jednorazove zvetseni jedne uzliny nebo nekolika bezprostredne vedle sebe muze byt zpusobene tim, ze se znicilo nejake vetsi lozisko - cysta a jeho obsah se uvolnil do lymfy. A pak okolni uzliny jsou pretizene a nestihaji. Preruseni MMS na par dnu je urcite na miste, pokud je to na krku, mela by pomoci i lymfaticka masaz se zamerenim na horni cast tela.


davidekMTB
Stálý člen
Příspěvky: 62
Registrován: čtv 12 led 2012 19:29
Bydliště: Ostrava
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od davidekMTB »

Dobrý den,

chtěl bych moc poprosit o radu. Mám ve vlasech houbu trichophyton schoenleinii a moc nevím jak na ni... Myslíte, že by mohlo pomoci MMS, VMS či MMS2? Dalo by se i postižená místa potírat MMS? Nebo existuje jiný osvědčený způsob jak na tuto potvůrku?

Moc díky :)

David P.


early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od early123 »

Čau,skús kúpele s MMS,ja uz ine kúpele ani nerobím,je to super.Dávam 5 kavových lyžičiek MMS 1 a 5 kavových lyžičiek citrónky 50%,alebo 5 lyžičiek 10% HCL,hoď to do kúpela,voda by mala byť horúca podľa toho ako vydržíš.Namáčať hlavu +celé telo.Vydržať aspoň 20 minút.

Môj jeden známy takto vyliečil mamu z pásového oparu a to je sila..........................lekári ju liečili 20 rokov a nič.......


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

early123 píše:Dávam 5 kavových lyžičiek MMS 1 a 5 kavových lyžičiek citrónky 50%,alebo 5 lyžičiek 10% HCL
Tak to dáváš dost tý kyseliny, že bych to prubnul? Vždycky dávám dost chloritanu, tak bych musel dát míň, abych mohl dát víc kyseliny, jinak se to fakt nedá... ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

dancaa píše:Nemá někdo zkušenost s léčbou ALL - akutní lymfoblastická leukémie u 4letého dítěte ?
Dancaa, zkušenosti asi nemá nikdo, ale kdydbych já musela něco dělat, tak bych zkusila MMS a DCA.
Držím palce.


dragon
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pát 13 dub 2012 11:38
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dragon »

Zdravím všechny účastníky tohoto fóra a zároveň chci poprosit o radu či konzultaci. Po prostudování jednotlivých vláken vím, že jsou mezi vámi lidé, kteří mají velké zkušenosti s léčením lidí s rakovinou.
Mám nemocnou sestru (30 let, 2 děti), která má rakovinu tlustého střeva. Léčí se už cca 2 roky. Začalo to tak, že po objevení nádoru v polypu v tlustém střevě absolvovala komplet jednu fázi ozařování a jednu fázi chemoterapie. Poté jsme se dozvěděli o alternativních možnostech léčby a zkusila léčení pomocí bylinných detoxikačních prostředků a makrobiotiky, další chemo odmítla. Stav se celkem zlepšoval. Bohužel následovaly komplikace a pravděpodobně se ukázalo, že pouze makrobiotikou to řešit nepůjde(špatný stav imunitního systému po absolvování chemo a radio)…Pak skončila v nemocnici a zjistilo se, že nádor se zvětšil na cca 10 cm a musel jí být proveden umělý vývod z tlustého střeva. Během této doby se dostala do extrémní podvýživy (175 cm/36 kg), podle doktorů tlusté střevo špatně vstřebávalo živiny. V nemocnici to skončilo tak, že z jejich pohledu jí nemůžou nějak pomoci a nabídli hospic nebo domácí léčba, prostě nad ní zlomili hůl, že si za všechno může sama a už je nezajímá, hlavně ať uvolní lůžko pro další pacienty (několikrát tvrdý kontakt s realitou lékařské etiky některých jedinců v bílých pláštích, dobrá škola pro všechny zúčastněné…). Vzali jsme si ji pochopitelně domů a teprve tehdy jsme se dostali k informacím o možnosti léčby pomocí DCA, MMS, fénixových slz, odkyselení organismu atd. Po návratu z nemocnice jsme vzhledem k jejímu stavu nasadili kůru pomocí fénixových slz, odkyselení, aloe vera a dá se říct, že všech dostupných prostředků které jsme do ní na radu různých lidí „z oboru“ dostali. DCA a MMS jsme vzhledem k jejímu stavu (podvýživa, nechutenství atd) prozatímně vynechali a drželi se konopí jako hlavního prostředku pro boj s rakovinou. Po 4 měsících došlo k výraznému zlepšení fyzického stavu, sice přibrala pouze na 41 kg, ale fyzicky se z ležícího pacienta stal člověk který najednou může chodit (až 200 m po svých) a šlo to dobře. Za půl roku po návratu z nemocnice kde bylo poslední CT absolvovala další CT, kde se ukázalo, že nádor nemizí, ale i přes zlepšení fyzického stavu zůstává stále stejně velký což není po půl roce kdy ji doktoři odepsali a nádor by se měl rozrůstat zas takový neúspěch. Každopádně na její psychiku to mělo dost špatný vliv, čekalo se výraznější zlepšení….od té doby to jde z kopce jak s psychikou tak i s fyzickým stavem. Mám strach, že fénixovy slzy po super začátku a průběhu vyčerpaly své možnosti. Proto hledám další možnosti a návody jak jí pomoci třeba s využitím MMS či jiných prostředků o kterých se píše na tomto fóru. Musím upozornit na problém s příjmem tekutin a potravy (podvýživa, vývod), který úzce souvisí s užíváním MMS(nic moc chuť atd). Co by jste doporučili za postup, jakým způsobem pokračovat, co vyzkoušet? Děkuji za pomoc a cenné rady.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“