Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Joy »

Ahojte asi po roku. Chcem vás poprosit o radu, v okolí Bratislavy je niekto spolahlivy na urcovanie parazitov alebo zostáva p. Bláhová?Díky

lena

Příspěvek od lena »

podivala bych se na stranky pi.ing Blahove, ma tam odkazy primo na lidi, kteri jsou podle ni dobri
a to nejen v Cechach, ale i na Slovensku.

PureL
Nový člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od PureL »

Zdravím,

mám podezření na roupy, jak se jich co nejlépe zbavím?

Díky,

PureL

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Když zadáš do vyhledávače roupy, vyjedou ti různé stránky a rady, většinou v diskuzích pod článkem.
Jinak Zapper, plazma, antihelmetika, moře mrkve,, jeden také psal, že se vytírá a potírá alpou - drsné ale účinné apod..., vyvářet prádlo, ložní prádlo, hygiena, hygiena, hygiena, odčervit rodinu, přítelkyni - ..hřebíčková kůra, klystýry...

lena

Příspěvek od lena »

Zajimavy clanek, za to + 1 :good: vyzkousela jsem to, ale trochu jinak, mezi 5 az 7 (letniho casu mezi 6 - 8 ) hodinnou ranni, kdy pracuje strevo. Melo to velmi dobry ucinek.

Dala jsem si lzici 80 % ho alkoholu a pak lzici lneneho oleje.

Pusobi to take, mozna trochu mirneji, ale stoji to za to.
Vyzkousim to take prave v noci mezi 1 - 2 (letni cas mezi 2 - 3 ) hodinou, kdy pracuje zlucnik a pak jatra nebot si myslim, ze to muze mit vyssi ucinek.

Pozdeji zvysim mozna davku, ale to uvidim jak me bude. Jistejsi, rychlejsi ucinek
jako dynova jadra a olej.

jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

Tak tedy ok, napíšu svůj příběh. Nechtěl jsem, ale možná pomůže i ostatním...
Je mi asi tak 13 let a na dovolené rodičů na jižní moravě se začnu šíleně potit.... jak si tak přehazuju písek přez prosívadlo, teče ze mě pot čůrkem, ale fakt, prostě to ze mě teče... od té doby kdykoliv, když zaberu, chčije ze mě jak z k... Tak cca za rok začaly poruchy rytmu srdce - tachykardie tak asi okolo 200. to se vlelo tak do dvaceti, začal jsem docházet na druhou interní kliniku v HK. No jasne.... elektrofiziologické vyšetření - fakt super - naříznou vás v třísle a pošlou drát do pumpy, pak si hrajou s výboji a testujou.... no závěr zněl:nepodařilo se nalézt druhé vedení a doporučená je ablace Hisova svazku s následnou implantací kardiostimulátoru....
Řekl jsem ne.... nevíte, čím to je a hned uděláte ablaci?
Do nedávna velmi četné KES, síňová supraventrikulární paroxysmální ektopická tachykardie, salvy KES, fluter síní, dradykardie 24, tachykardie 240.... ale nemyslete si, to není subjektivní pocit - to je výsledek Holterova monitorování - nevím, jak se to píše, ale měl jsem ho cca 5x nějakej camscan a qmed.

No a tak tady na fóru začnu studovat co se dá... "koloidní stříbro", parazity a tak to dojde... jsem syn myslivce, tataráček tak jednou týdně, život na vesnici - pusinky s pejskama a kočičkama.... dodnes si pamatuju - pro štěňata Helmirazin a Taenifugin - viděl jsem na vlastní oči, jak z 1/2 kilovýho štěněte vypadlo 20 deka červů a znova tataráček.... pití krve uloveného jelena... občas na chatě, kde vám běhaj potkani všude.....
Abych řekl pravdu, trochu jsem se bál - vidím brebery i v očích - tak jsem se tu zeptal - a šel do ivermectinu.....
.... dal jsem si dávku na prase...první den nic.... druhý den.....
Vzbudím se a říkám si... nežiju... celý život cítím každý úder srdce v prstech, v očích... teď necítím nic. KES, které byly tak cca každou minutu nejsou třeba celý den. Nevím, jestli si to dokážete představit..... ale je to jako se znova narodit, prostě zázrak!!! Ale taky jsem pochopil, že ivermectin nejde dát jednorázově.... ale přizpůsobím se :)
Děkuji všem, kteří přispěli v tomto trýdu.... děkuji!
Naposledy upravil(a) jardax dne čtv 29 bře 2012 5:43, celkem upraveno 3 x.

Jayo
Zasloužilý člen
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Tak som po trojcatkovej kure. Uz aj ja zacinam mat tie tiky po celom tele. Vlastne niesu to ani tak tiky, ale akoby ma nieco steklilo pod pokozkou, akoby sa tam nieco hybalo. Najviac ma to znervoznuje v oblasti hlavy. Lica, spanky, ale aj v pokozke pod vlasmi... bojim sa, ci som nerozdrazdil nejake lozisko parazitov v hlave a oni sa teraz rozliezli...

Teraz chcem zaradit Entizol, asi od pozajtra.
Neviem, v akom davkovani ho mam zaradit , ci 1-0-1, alebo 2-0-2. Blahova tam ma uvedene obidva postupy. Na liecenie ameb u 110kg muza ma 2-0-2 prve 2 dni a potom 1-1-1, dokopy po dobu 8 dni.

Mam 75 kg a 1 tabletka ma 250mg.
V akych davkach ste brali Entizol vy?

Jayo
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jayo »

Ok, zacnem s liecbou az zajtra. Dnes som si cital starsie prispevky, pribalovy letak, a pozeral tie dokumenty od Blahovej. Vacsinou na vseobecne preliecenie Entizolom pouziva davku 1-0-1, ale ja pojdem podla rozpisu, ktory zasiahne aj ameby, na ktore je vhodnejsie brat ho 3x denne.
Cize prve dva dni sa bere 2-0-2
A potom 8 dni 1-1-1. Na pribalovom letaku je na ameby 1,5-1,5-1,5, ale to sa mi zda uz trochu vela, nato, ze vela ludi malo reakcie aj pri 2-0-2.

Jayo
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jayo »

Nasiel som zaujimavu vec:

http://chlamydie.info/node/3814
"Nevhodné lieky:

nebrať železo! Železo využívajú v svojom metabolizme chlamýdie.
nebrať Ostropestrec Mariánsky! Znižuje účinnosť antibiotík. Vhodnejšou alternatívou je Essential Forte.
dávať pozor na rôzne detoxikačné čaje. Fungujú často na princípe zvýšeného vylučovania látok z pečene a tak znižujú efekt antibiotík"

Je to myslene na Entizol, na tom fore proti chlamydiam. Ale nieco na tom asi bude. Pecen sa rychlejsie zbavi antibiotika a v tele sa nedosiahne pozadovana koncentracia na dost dlhu dobu. Tohto by som sa bal hlavne pri davkovani 2-0-2, popr. 1-0-1, spolu s ostropestrecovou kasickou. Ale pri davkovani 1-1-1 popr. 1,5-1,5-1,5 by to nemal byt az taky problem.
Tak teraz neviem, ci mam prestat brat ostropestrecovu kasicku, alebo navysit davky Entizolu. :-(

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Příspěvek od marlenka »

pre Joya:
vynikajúca pani na určovanie parazitov a následnú liečbu je p.Knapcová Eva z Bratislavy (stačí zadať do googla).Venuje sa tomu už 20 rokov a pracuje s veľmi dobrými liekmi,ktoré nie sú na Slovensku(dovážajú jej ich).
Ja sa už odparazitovávam druhý mesiac ale nevidela som výsledky,bola som z toho nešťastná lebo ja mám zase také stavy že ma stále bolí žalúdok a mávam zápchy.Dostala som to zhruba pred pol rokom tieto stavy.Dovtedy všetko šlapalo ako hodinky.Ale asi to bolo veľkým pracovným tempom a stresmi a nazhromaždilo sa toho vo mne naozaj dosť.Mala som namerané škrkavky,svalovca,pásomnicu psiu,echinokoka,schistosómy,giardie,babesiu,motolicu žlčovú a veľmi nebezpečného parazita(aspoň tak mi povedala ona-Faceolus buski,neviem či som to správne napísala.
Hneď mi dala protiparazitnú kúru na mesiac+plazmu.Kúra je nasledovná.
Fluvermal 4 dni za sebou večer jednu tabletu.
Mirazid začať pridávať od tretieho dňa kúry po celý týždeň.
Katrex 2 tbl.s jedlom,opakovať o dva týždne a potom zasa o dva týždne.
Okrem toho som dostala prírodné antiparazitiká ako zázvor,kurkumu,helbu a linum.
Sú to všetko egyptské lieky,ale veľmi kvalitné a vysoko spoľahlivé.Ona vie geniálne navrhnúť dávkovanie a stav sa zlepší už za pár dní.Za seba môžem povedať že už mi je lepšie o 70% a to som tam bola v pondelok.Joy,choď k nej určite neobanuješ.Nechcem jej robiť reklamu,ale chodia tam ľudia z celého Slovenska.Je fakt suprová.Inak mne povedala že bude trvať minimálne pol roka kým to dostanem z tela von,ale ja som na to pripravená že je to beh na dlhú trať.Ale najhlavnejšie je že mi je už lepšie a môžem sa opäť venovať chorým ľuďom.Lebo doteraz som chodila jak mŕtvola.Už mi nezaberalo ani MMS.Na parazity MMS naozaj nestačí (overené vlastnou skúsenosťou).majte sa krásne a pekný zvyšok týždňa všetkým. :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

marlenka píše:pre Joya:
Už mi nezaberalo ani MMS.Na parazity MMS naozaj nestačí (overené vlastnou skúsenosťou).majte sa krásne a pekný zvyšok týždňa všetkým. :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
Nazdar,hmmmm neverim tomu,rozhodujuce je ako ho uzivas.Vsetci radia uzivat MMS v malych davkach ,neverim tomu,vyskusal som to,podla mna je to blbost.Niekde tu na fore som sa docital,ze radsej vysoke davky a na mna to platilo.Uzival som od 20 kvapiek miesanych s kyselinou citronovou a viac a to bolo peklo,vyslo zo mna takmer vsetko.Bol som v TT na merani na Diacome,povedala mi ze som takmer cisty az na papilomavirus,teraz som experimentoval miesanie MMS s HCL tak npr.10 kvapiek nic,ziadne priznaky ,ale ked som presiel na 20 kvapiek,by si videla,znova hnacky a zacala sa cisitit pecen,citil som ju asi 3 dni,cudne svrbenie a skrkanie v bruchu.Dnes idem skuska na 15 kvapiek a miesanie 1:1.Potom napisem a asi o mesiac sa chystam na meranie konkurencii takze porovnam.

Vsetko dobre s Vami........................

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

marlenka píše:pre Joya:
vynikajúca pani na určovanie parazitov a následnú liečbu je p.Knapcová Eva z Bratislavy (stačí zadať do googla).
Google mně ji nenašel,nemáš,prosím link?

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »