Vsimol som si , ze okrem mna je pravdepodobne z KE aj Sano a mozno aj dalsi.. co takto sa stretnut nazivo, pokecat o moznostiach, ochote realnej spoluprace. Samozrejme spolupraca je na urovni fora ... ale real je real.
Som za, pokiaľ ostane zachovaná spolupráca s fórom. sano
To je samozrejme !!! Moja predstava bola z casu na cas posediet a podiskutovat, zosumarizovat.. predca len realny rozhovor je plny akcie - reakcie... No uvidime kolko Kosicanov sa tu najde ..... mozno ostane len pri myslienke
keď ti nevadia horúčavy, a ke´d ti nevadia moje absolútne nevedomosti z oblasti elektroniky, mohli by sme sa stretnúť a niekde si posedieť. čo ty na to? sano
Registrace: pon 22 kvě 2006 21:52 Příspěvky: 457
Bydliště: planeta Zem, Slovensko Pohlaví: Darovaná ocenění:261 Ziskaná ocenění:43
Neviem sice, ci sa podarilo Kosicanom vytvorit skupinu praktikov ktory by si vymienali skusenosti, pomahali si a tak ale inspirovalo ma to skusit dat dokopy nejaku tu. Clenovia Asociacie ktory sa podielali na vyskume boli-su z BA, KO a inych a stretli sme sa tak raz za rok a niekedy ani to nie. Moja predstava je operativnejsia, aspon tak raz dva krat do mesiaca. Priestory su ... Vyjadrite sa ...
Caute chcem sa spytat petra610 alebo mima ci neplanuju spravit nejaku stretavku kde by sme sa mohli pozriet ako vam to funguje. Bol by som ochotny a myslim ze aj dalsi co by prisli zaplatit vam nejake peniaze zato ze sme to mohli vidiet aby ste na tej stretavke neprerobili Prosim vyjadrite sa dakujem
Registrace: úte 09 led 2007 13:49 Příspěvky: 1719
Bydliště: Praha Pohlaví: Darovaná ocenění:1 Ziskaná ocenění:21
Dám 500 Kč za 10 minut svezení škodovkou , nebo jiným vehiklem na vodík a 500 Kč přidám za vysvětlení a odpovědi dotazů . SZ nepřijímám odpověď bych bral veřejně Nikoli na stlačený vodík Pro Jeffa a Habanu : Plechy mám v autě, k večeru mířím do Modřan. Je to OK. K.
Zdravim, hlasim sa ako dalsi zaujemca na potencialne stretnutie, kedze som tiez z KE. O volnu energiu som sa zacal zaujimat len nedavno a zatial pilne studujem a citam vsetko, na co narazim.
Čauec, jsme skupinka lidí z Brna která by chtěla postavit auto na vodíkový pohon. Ale potřebovaly by jsme pomoc, takže prosím jestli má někdo z Brna a okolí zájem nám pomoct nebo alespoň trochu poradit prosím ozvěte se na forum nebo nejlépe na e mail ceeport@seznam.cz Děkuji
Čauec, jsme skupinka lidí z Brna která by chtěla postavit auto na vodíkový pohon. Ale potřebovaly by jsme pomoc, takže prosím jestli má někdo z Brna a okolí zájem nám pomoct nebo alespoň trochu poradit prosím ozvěte se na forum nebo nejlépe na e mail ceeport@seznam.cz Děkuji
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru