Autor |
Zpráva |
jeff
|
Předmět příspěvku: Jarní sraz 2011 Napsal: čtv 17 bře 2011 17:06 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: pon 28 lis 2005 2:25 Příspěvky: 1140
Bydliště: Praha Pohlaví:  Darovaná ocenění: 34 Ziskaná ocenění: 98
|
Byl jsem před několika dny na jiném vlákně vyzván, abych začal s organizací dalšího jarního srazu, jakožto již pravidelné akce. Domníval jsem se, že to je poněkud předčasné, ale vidím, že všeobecné mínění v letošním roce má tendenci předbíhat událostem, tak mi nezbývá nic jiného, než abych to celé rozběhnul, podobně jako dřív. První a základní věc je možný termín. Co se týká mě, přizpůsobím se. První termín vyhlásil martin11 na 27 - 29 květen, druhý termín, který má určitý příslib, o kterém zatím psát nebudu by měl být 20 - 22 května. Osobně se přimlouvám na 20 - 22, mohlo by to být pro v šechny dobré Na začátek snad stačí, pište a zvažujte možné i nemožné. Sraz na Moravě by se mi taky líbil a jestli se uskuteční, tak určitě přijedu. Myslím, že by se dal posunout na červen, to už bývá teplo. Čekám! Jeff
|
|
Nahoru |
|
 |
jvj56
|
Předmět příspěvku: Termín Napsal: čtv 17 bře 2011 17:20 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: sob 09 kvě 2009 11:36 Příspěvky: 276
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 0 Ziskaná ocenění: 3
|
Já navrhuji 3-5 červen, někdo mi psal ze Slovenska, že 20. května nemůže a já zas 27. Je to samozřejmě na většině. 
|
|
Nahoru |
|
 |
chiq
|
Předmět příspěvku: Re: Termín Napsal: čtv 17 bře 2011 17:34 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: čtv 01 lis 2007 9:41 Příspěvky: 1546
Bydliště: Trnavský kraj Pohlaví:  Darovaná ocenění: 2 Ziskaná ocenění: 2
|
...každý rok... sa šibujú termíny jak na nádraží... vždy to nakoniec vyšlo na +- 21.5. ...čo mi absolútne nevyhovuje (kumulácia rodinných osláv)... konečne sa zdá, že by som to mohol stihnúť na 27.5. .... ak nie, som za  júnový (červnový) termín, teda 3.6. ...
|
|
Nahoru |
|
 |
poota
|
Předmět příspěvku: Re: Termín Napsal: čtv 17 bře 2011 17:57 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: stř 26 zář 2007 23:23 Příspěvky: 5830 Images: 0
Bydliště: Praha Pohlaví:  Darovaná ocenění: 1726 Ziskaná ocenění: 2450
|
Někde už jsem psal, že se hlásím. Na nějaký termín v květnu nebo červnu, zatím žádný nepreferuji - 3. června se mi taky docela líbí a proti tomu zatím ještě nikdo nebrblal..
Zdravím - poota
_________________ Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
|
|
Nahoru |
|
 |
martin11
|
Předmět příspěvku: tak je to jasný.... Napsal: pát 18 bře 2011 15:04 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: čtv 17 led 2008 17:08 Příspěvky: 4090
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 385 Ziskaná ocenění: 243
|
Tak rozhodné slovo Jeff navrhl 20 - 22. květen takže je to jasný. do diaře si toto datum napište, kdo nemůže tak nemůže , kdo může tak přijede. Magnetická udělátka sebou, nebo "něco" co se hejbe, vyrábí orgon nebo vodík, TRKa a fígle, co kdo má... prostě každej sebou něco přineste. / na manželky zvědaví nejsme  / na všechny se za dezorganisační výbor těší karkulka p.s. přihlášky zde. náhodným příchozím vstup zakázán....páč bych nerad narazil na nějakýho anonym pepanohatlíka
_________________ ... věřím, že se " TO " povede ......
|
|
Nahoru |
|
 |
jeff
|
Předmět příspěvku: Re: Termín Napsal: pát 18 bře 2011 16:05 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
|
Máme teprve 18 březen, to znamená víc jak dva měsíce do prvního zveřejněného termínu srazu. Nevím Martine, proč tak tlačíš na pilu. To se říkalo v 68 roce, že je taková prudká doba, když někdo zaklepe na dveře, tak než řeknete "volno", tak voni už jsou tam  Sice jsem preferoval ten termín od 20 května, ale pak přibyl další na 3 - 5 června, což si myslím, že je též akceptovatelné. Zatím je zde přihlášených málo lidí, tak bych chtěl ponechat tak dva týdny volný prostor, ať se stačí vyjádřit i ostatní. Takže jsou tři návrhy možných termínů a víc jich už nebude! 20 - 23 květen, 27 - 29 květen a 3 - 5 červen Léta Páně 2011Co napsal Martin dalšího, to samozřejmě platí, budou vítány všechna možná zařízení funkční i nefunkční ze všech oborů, které dovedou využívat volnou energii, též budou k dostání i nejrůznější preparáty na léčení všech možných zdravotních obtíží, snad vše, co poskytuje naše fórum. Podrobnější seznam až postupem času. Tak pokračujme! Jeff
|
|
Nahoru |
|
 |
martin11
|
Předmět příspěvku: Re: Termín Napsal: pát 18 bře 2011 16:13 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
|
jeff píše: Máme teprve 18 březen, to znamená víc jak dva měsíce do prvního zveřejněného termínu srazu. Nevím Martine, proč tak tlačíš na pilu. To se říkalo v 68 roce, že je taková prudká doba, když někdo zaklepe na dveře, tak než řeknete "volno", tak voni už jsou tam  Sice jsem preferoval ten termín od 20 května, ale pak přibyl další na 3 - 5 června, což si myslím, že je též akceptovatelné. Zatím je zde přihlášených málo lidí, tak bych chtěl ponechat tak dva týdny volný prostor, ať se stačí vyjádřit i ostatní. Takže jsou tři návrhy možných termínů a víc jich už nebude! 20 - 23 květen, 27 - 29 květen a 3 - 5 červen Léta Páně 2011Co napsal Martin dalšího, to samozřejmě platí, budou vítány všechna možná zařízení funkční i nefunkční ze všech oborů, které dovedou využívat volnou energii, též budou k dostání i nejrůznější preparáty na léčení všech možných zdravotních obtíží, snad vše, co poskytuje naše fórum. Podrobnější seznam až postupem času. Tak pokračujme! Jeff Tak se hlásím je mě jedno 22 nebo 28/5 v červnu nemůžu, protože se žení ten sirotek Vojta s Anetou 4/6 2011 co jste hlasovali aby vyhráli prstýnky. Takže květen....hlašte se rychle....tlačim na pilu, diař se plní termínama...až budu v penzi tak mi to bude jedno  - zatím se musím živit prací......hezký den přeje martin11  na Mělníku prší se sněhem 
|
|
Nahoru |
|
 |
jvj56
|
Předmět příspěvku: ještě jeden termín Napsal: pát 18 bře 2011 16:18 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: sob 09 kvě 2009 11:36 Příspěvky: 276
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 0 Ziskaná ocenění: 3
|
A co 10-12. června? Komu to nevyhovuje?  Pardon, jsem si nevšiml, že Jeff to už rozdal a další termíny není možno dodat. Omluva 
|
|
Nahoru |
|
 |
chiq
|
Předmět příspěvku: Re: ještě jeden termín Napsal: pát 18 bře 2011 21:51 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: čtv 01 lis 2007 9:41 Příspěvky: 1546
Bydliště: Trnavský kraj Pohlaví:  Darovaná ocenění: 2 Ziskaná ocenění: 2
|
jvj56 píše: A co 10-12. června? Komu to nevyhovuje?  Pardon, jsem si nevšiml, že Jeff to už rozdal a další termíny není možno dodat. Omluva  Nemôžem 20-23.5. Každý iný termín je vhodný.
|
|
Nahoru |
|
 |
martin11
|
Předmět příspěvku: Re: ještě jeden termín Napsal: sob 19 bře 2011 20:11 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
|
chiq píše: jvj56 píše: A co 10-12. června? Komu to nevyhovuje?  Pardon, jsem si nevšiml, že Jeff to už rozdal a další termíny není možno dodat. Omluva  Nemôžem 20-23.5. Každý iný termín je vhodný. takže jak ???? komu nevyhovuje 27.5 a komu ano pište sem hezký víkend a vše nej Pepíkům  m11 
|
|
Nahoru |
|
 |
jeff
|
Předmět příspěvku: Co se dá dělat Napsal: pon 21 bře 2011 12:35 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
|
Jsou zde uvedeny tři termíny a přihlášeni čtyři zájemci. Až na Pootu vždy jeden z termínů někomu ze zbývajících nevyhovuje. Nikdo další se prozatím nepřihlásil, asi to bude počasím, neboť se zase ochladilo, ale stejně mi nezbývá, než abych uvedené termíny zrušil a stanovil nový. Dále do června už jít nechci, tak zbývá celou akci přiblížit v čase do měsíce května a nejbližší takový termín je 13 - 15 květen. Doufám, že nikdo není pověrčivý. Tohle datum proto navrhuji za závazné a už jej opravdu nehodlám měnit
13 - 15 květen L.P. 2011
Tím by chom měli termín a můžeme tedy pokračovat, jak bylo zvykem v minulých srazech. Mrzí mě, že jsem sem vnesl zmatek, ale možná budeme všichni překvapeni, nebudu předbíhat událostem. Další informace budou následovat průběžně podle vašich dotazů.
Jeff
|
|
Nahoru |
|
 |
poota
|
Předmět příspěvku: Re: Co se dá dělat Napsal: pon 21 bře 2011 13:03 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: stř 26 zář 2007 23:23 Příspěvky: 5830 Images: 0
Bydliště: Praha Pohlaví:  Darovaná ocenění: 1726 Ziskaná ocenění: 2450
|
jeff píše: 13 - 15 květen L.P. 2011 Já to teda beru, šéfe - Jeffe. Takže se hlásím - poota
_________________ Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
|
|
Nahoru |
|
 |
Ilem
|
Předmět příspěvku: Re: Co se dá dělat Napsal: pon 21 bře 2011 13:23 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: pon 25 zář 2006 21:52 Příspěvky: 3108
Bydliště: Hradec Králové Pohlaví:  Darovaná ocenění: 74 Ziskaná ocenění: 350
|
jeff píše: 13 - 15 květen L.P. 2011 Já se zase přihlásím na poslední chvíli, a nebo nepřihlásím a prostě přijedu. Na závaznou přihlášku je to pro mě moc daleko (v čase, ne v prostoru).
_________________ "Dum spiro spero" Ciceron
|
|
Nahoru |
|
 |
lajos
|
Předmět příspěvku: .. Napsal: pon 21 bře 2011 16:35 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: pát 25 lis 2005 15:32 Příspěvky: 2438
Bydliště: Liberec Pohlaví:  Darovaná ocenění: 467 Ziskaná ocenění: 204
|
Tak jste došli až na datum mých závodů do vrchu (všechny ostatní se mi hodili), když tak se uvidíme na podzim.
|
|
Nahoru |
|
 |
papax
|
Předmět příspěvku: Re: Co se dá dělat Napsal: pon 21 bře 2011 21:31 |
|
 |
Stálý člen |
 |
Registrace: pon 02 črc 2007 22:20 Příspěvky: 97
Bydliště: MB Pohlaví:  Darovaná ocenění: 0 Ziskaná ocenění: 0
|
jeff píše: Jsou zde uvedeny tři termíny a přihlášeni čtyři zájemci. Až na Pootu vždy jeden z termínů někomu ze zbývajících nevyhovuje. Nikdo další se prozatím nepřihlásil, asi to bude počasím, neboť se zase ochladilo, ale stejně mi nezbývá, než abych uvedené termíny zrušil a stanovil nový. Dále do června už jít nechci, tak zbývá celou akci přiblížit v čase do měsíce května a nejbližší takový termín je 13 - 15 květen. Doufám, že nikdo není pověrčivý. Tohle datum proto navrhuji za závazné a už jej opravdu nehodlám měnit
13 - 15 květen L.P. 2011
Tím by chom měli termín a můžeme tedy pokračovat, jak bylo zvykem v minulých srazech. Mrzí mě, že jsem sem vnesl zmatek, ale možná budeme všichni překvapeni, nebudu předbíhat událostem. Další informace budou následovat průběžně podle vašich dotazů.
Jeff Hlásím se také!( asi i s noclehem, upřesním později.) Ahojky Papax
|
|
Nahoru |
|
 |